субота, 05 травня 2012 13:35

"Я працюватиму на трьох поєдинках Євро-2012" - Швецов

"Я працюватиму на трьох поєдинках Євро-2012" - Швецов
Віктор Швецов допомагатиме головному арбітру ФОТО: weekly.ua

Україна на матчах Євро-2012, яке стартує через місяць, також має свою людину в середовищі арбітрів. Одесит Віктор Швецов буде виконувати функції четвертого рефері.

"У мої обов'язки входитиме допомога з будь-яких питань головному арбітру, а також контроль технічної зони, - розповів Швецов. - Загалом-то, для мене немає нічого нового. Майже з усіма колегами з інших країн уже був знайомий до цього. Арбітри - це теж команда, і ми у Варшаві добре спрацювалися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Швецов не може судити матчі Євро-2012" — Колліна

Швидше за все, я працюватиму на трьох поєдинках групового раунду - по одному в кожному турі. Як представнику Україні, мені дуже приємно, що наш арбітраж уперше у незалежній історії представлений на такому високому рівні".

Нагадаю, Віктор Швецов - один з чотирьох технічних (четвертих) арбітрів на Євро-2012.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Євро-2012 працюватиме український арбітр - офіційно

"Його обов'язок - стежити за ситуацією на полі і біля нього, за поведінкою тренерів і запасних, допомагати головному судді у прийнятті рішень, - цитує Колліну газета "Сегодня". - До того ж, якщо головний арбітр під час матчу отримає травму, то УЄФА приймає рішення, хто його замінить: арбітр за воротами або четвертий арбітр. Але я сподіваюся, що до цього не дійде".

У Варшаві закінчився останній перед Євро-2012 тренінг для суддів турніру. За п'ять тижнів до ЧЄ вони прослухали 16 годин лекцій, розібрали ролики суперечливих моментів, здали тести на фізичну готовність і пройшли перевірку своєї ваги.

Зараз ви читаєте новину «"Я працюватиму на трьох поєдинках Євро-2012" - Швецов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути