середа, 06 січня 2016 16:44

"Я попросив Фоменка заграти Зінченка за збірну України" - Головко

"Я попросив Фоменка заграти Зінченка за збірну України" - Головко
У збірну України Зінченко потрапив за ініціативою Головка. Фото: isport.ua

Півзахисник "Уфи" Олександр Зінченко був заграний за національну збірну України з ініціативи її тренера Олександра Головка.

Про це сам Головко сказав у інтерв'ю виданню Динамо Киев от Шурика.

"Можу сказати, що в якийсь момент пролунало прохання з мого боку про те, щоб цей футболіст був найближчим часом заграний за національну збірну України. Мова йде не тільки про ключових гравців для юнацької збірної, а й про ключових гравців для молодіжної збірної України. Сподіваюся, що Зінченко продовжить прогресувати тими ж темпами. Кажу так, бо знаю рівень інтелекту цього виконавця, рівень його бажання і рівень його розуміння футболу", - сказав Олександр Головко.

При цьому дав зрозуміти, що Михайлу Фоменку щодо Зінченка від усього лише натякнув.

"Прямої розмови з Михайлом Івановичем щодо загравання Зінченка за національну збірну України в мене не було, але я все зробив для того, щоб мій посил на цей рахунок дійшов до головного тренера. Повторюся, ідея заграти Зінченка була моєю. Кажу це зараз з тієї причини, що за останній час начитався всякого на цю тему. Всякі інтерв'ю, висловлювання про якусь зацікавленість у Зінченку якихось клубів. Коли я читав всі ці коментарі, мені в буквальному сенсі було смішно. Хлопця можуть просто заграти за іншу країну, і будемо кусати лікті. Що тут такого?", - заявив Головко.

Нагадаємо, Олександр Зінченко дебютував у складі національної збірної України в матчі кваліфікації до Євро-2016 проти команди Іспанії.

Зараз ви читаєте новину «"Я попросив Фоменка заграти Зінченка за збірну України" - Головко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути