субота, 21 грудня 2013 15:30

"Я покладу край ері Кличка" - Чісора

"Я покладу край ері Кличка" - Чісора
Дерек Чісора хоче повернути світові титули Великій Британії ФОТО: boxmir.com

Після трьох поразок поспіль від Роберта Хеленіуса, Віталія Кличка і Девіда Хея, 2013 видався досить вдалим для британського суперважковаговика, чемпіона Європи Дерека Чісори (19-4, 13 КО), який здобув чотири послідовні перемоги.

Тепер, Чісора планує в 2014 році завоювати найголовніший трофей - титул чемпіона світу і для цього він шукає поєдинку з чемпіоном WBA/WBO/IBF/IBO Володимиром Кличком (61-3 , 51 КО).

"Я хочу відібрати у Кличка, чий брат Віталій кілька днів тому звільнив титул чемпіона WBC, решту поясів WBO, WBA, IBF, IBO. Я повертаюся, щоб покласти край ері Володимира. Поступово приходить час, коли світові титули повинні повернутися до Великої Британії.

Суперважкий дивізіон фактично вимер за дев'ять років його правління. Я знаю, що він намагається уникнути зустрічі зі мною, але йому від мене так просто не позбутися" - написав Чісора на своїй сторінці в одній із соціальних мереж.

Зараз ви читаєте новину «"Я покладу край ері Кличка" - Чісора». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути