пʼятниця, 30 жовтня 2015 17:59

"Я не можу обіцяти вихід у Лігу чемпіонів" - Моурінью
6

Фото: dailymail.co.uk

Головний тренер "Челсі" Жозе Моурінью поділився очікуваннями від майбутньої гри 11-го туру англійської прем'єр-ліги проти "Ліверпуля" і розповів про ситуацію у клубі.

"Куртуа та Іванович не зможуть допомогти команді. Поява на полі Педро і Дієго Кости поки що під питанням, але ми на них сподіваємося. Решта гравців у порядку.

Я не близький друг Юргена Клоппа, футбол не дозволяє таких речей, але мені він симпатичний як людина. "Ліверпуль" був хорошою командою і залишився нею, у них був хороший тренер, тепер у них дуже хороший тренер. Нічого не змінилось. Клопп ввів нові тактичні деталі, але це абсолютно нормально в ситуації, коли на зміну одному топ-менеджеру приходить інший.

Я критикую Азара не через нереалізований пенальті. Він відмінно зіграв проти "Сток Сіті", проти київського "Динамо". До цього він провів кілька матчів на лавці запасних. Я вирішив, що це найкраще, що я можу зробити для нього. Але я задоволений тим, як він відреагував на це.

Не всі дійсно розуміють, чого вартий Рамірес. Він гравець, який сподобається будь-якому менеджеру: готовий грати, коли це потрібно, сидіти на лавці, коли це потрібно, в цьому плані він дуже організована людина. Він дійсно заслужив новий контракт.

Зараз я не можу обіцяти вихід у Лігу чемпіонів. "Ліверпуль" - великий клуб, незважаючи на те, що минулі роки вони не пробилися в Лігу чемпіонів. "Манчестер Юнайтед" два роки тому навіть в Лігу Європи не вийшов, але це як і раніше клуб-гігант. "Челсі" залишається великим клубом. Так влаштований футбол.

Як я справляюся в сформованій для клубу ситуації? Працюю", - сказав Моурінью на прес-конференції, присвяченій майбутній грі.

Нагадаємо, зустріч "Челсі" - "Ліверпуль" відбудеться в суботу, 31 жовтня. Початок матчу - о 14:45. Наш сайт планує вести текстову онлайн-трансляцію поєдинку.

Зараз ви читаєте новину «"Я не можу обіцяти вихід у Лігу чемпіонів" - Моурінью». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути