неділя, 04 червня 2017 11:52

"Я не найкращий тренер у світі" - Зідан

"Я не найкращий тренер у світі" - Зідан
Зідан: "Наступний сезон буде ще більш важким". Фото: marca.com

Головний тренер "Реала" Зінедін Зідан висловився після перемоги над "Ювентусом" (4:1) у фіналі Ліги чемпіонів.

"Я дуже радий. Сезон вийшов видатним. Про кращий і мріяти не можна. Ми виграли чемпіонат в останньому турі, два рази поспіль зіграли у фіналі Ліги чемпіонів, що дуже непросто. У нас був гідний суперник.

Перший тайм був важким, більш рівним. "Ювентус" почав дуже потужно і часто володів м'ячем. Але в другому таймі ми показали клас, перевага була на нашому боці. Ми робили набагато більше тиску і фізично перевершували суперника.

У перерві я сказав гравцям, щоб вони продовжували виконувати план, енергійніше пресингували й пасували. В другому таймі ми показали видовищний футбол. Гра в пас і рух були фантастичними. Нелегко забити чотири голи такій команді, як "Ювентус".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Футбол може бути кошмаром" - тренер "Ювентуса" про фінал Ліги чемпіонів

Я частина цієї команди. Запорука нашого успіху в тому, що кожен був важливою ланкою в цьому сезоні. Кожен зробив свій внесок. Мої гравці чудово відчувають один одного. Коли є це і талант, у тебе великі шанси на успіх.

Я дуже радий і вдячний цьому великому клубу за те, що він дав мені можливість тренувати таких блискучих футболістів. Я просто щасливий. Таке відчуття, що ось-ось розпочну танцювати. І цим почуттям я теж зобов'язаний клубу. Тут я вдома, моє серце належить цьому клубу. Тепер важливо вдосталь насолодитися тим, чого ми досягли.

Безперечно, це великий день. Нікому не вдавалося захистити трофей Ліги чемпіонів, а ми це зробили. Сьогодні історичний день для всієї мадридської сім'ї - для гравців, тренерського штабу, для наших уболівальників.

Наступний сезон буде ще більш важким. Доведеться орати в поті чола, щоб знову виграти Лігу чемпіонів, а сьогодні ми показали, що в нас чудова команда, і можемо насолоджуватися цим", - сказав Зідан.

"Ні-ні, я не найкращий тренер в світі", - додав він.

"Реал" у фінальному матчі Ліги чемпіонів, який відбувся 3 червня в Кардіффі, впевнено обіграв туринський "Ювентус". Мадридці стали першою командою в історії футболу, якій двічі поспіль вдалося виграти турнір: в торішньому фіналі "Реал" здобув перемогу в серії пенальті над іншим іспанським клубом - "Атлетіко", 5:3.

Зараз ви читаєте новину «"Я не найкращий тренер у світі" - Зідан». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути