Ексклюзиви
четвер, 19 січня 2012 09:50

"Я хочу грати в Америці" - Бекхем підписав нову угоду з "Гелаксі"

"Я хочу грати в Америці" - Бекхем підписав нову угоду з "Гелаксі"

Колишній капітан збірної Англії з футболу Девід Бекхем підписав новий дворічний контракт з американським клубом "Лос-Анджелес Гелаксі", повідомляє Reuters в четвер, 19 січня. Фінансові умови контракту поки не розголошуються.

Термін попереднього контракту з "Лос-Анджелес Гелаксі", укладеного Бекхемом в 2007 році на п'ятирічний термін, закінчився наприкінці грудня 2011 року. За умовами першого контракту, він отримував 6 мільйонів доларів на рік - рекордну суму для чемпіонату футбольної ліги США (MLS)

Наприкінці минулого року повідомлялося, що Бекхем розглядає можливість переходу у французький ПСЖ, а також в ряд англійських клубів. Проте в січні було оголошено, що Бекхем відмовився від переходу в ПСЖ за сімейними обставинами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бекхем відмовив ПСЖ

"Я отримав багато пропозицій від клубів по всьому світу, але я хочу грати в Америці і завойовувати трофеї з "Гелаксі", - прокоментував Бекхем підписання нового контракту. Екс-капітан збірної Англії з футболу додав, що він і його родина задоволені життям в США і мають намір провести в цій країні ще багато років.

До переходу в "Лос-Анджелес Гелаксі" Бекхем грав за мадридський "Реал" і англійський "Манчестер Юнайтед". Він перемагав у Лізі чемпіонів, Міжконтинентальному Кубку, в чемпіонаті, Кубку і Суперкубку Англії, в чемпіонаті і Суперкубку Іспанії. З "Лос-Анджелес Гелаксі" Бекхем в 2011 році виграв чемпіонат футбольної ліги США.

Зараз ви читаєте новину «"Я хочу грати в Америці" - Бекхем підписав нову угоду з "Гелаксі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути