субота, 07 квітня 2012 18:58

"Я хочу щоб відбувся "золотий матч" - Луческу

"Я хочу щоб відбувся "золотий матч" - Луческу
Луческу назвав перемогу "Шахтаря" над "Динамо" заслуженою ФОТО: shakhtar.com

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу залишився задоволений перемогою своєї команди над київським "Динамо" на "Донбас Арені" з рахунком 2:0.

"Думаю, ми заслужили перемогу. Вийшло справжнє дербі в Україны і, може, у всій Європі. Команди були готові до гарної гри. Ця перемога дозволила повернутися на перше місце, і тепер треба бути ще сильнішими і зберігати концентрацію, як в гонці переслідування в велоспорті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вилучення Гармаша і Сьоміна: "Шахтар" переміг "Динамо"

Нервова гра вийшла. "Динамо" залишилося удесятьох - Гармаш не зміг впоратися з напруженням матчу, він молодий гравець і допустив дитячу помилку. Такі картки і у нас були. З Дугласом схоже було, коли він зняв футболку. Останнім часом рефері стали скрупульозно за все карати.

Я хочу щоб "золотий матч" відбувся, і ми будемо до цього готуватися, але попереду у нас ігри і з "Металістом", і з "Олександрією". Що стосується сьогоднішнього матчу, все, що було у суперника - це розіграш стандартних положень, а ми могли реалізувати ще 3-4 моменти, але виручав Шовковський", - зазначив після матчу фахівець в ефірі українського телеканалу "Футбол".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Чемпіоном буде "Динамо": Донецьк в очікуванні суперматчу

Тим часом, головний тренер "Динамо" Юрій Сьомін емоційно відреагував на ряд суддівських рішень.

"У першу чергу, я хотів сказати, що це був чудово організований матч, переповнені трибуни і хороше поле. Але сьогодні з перших хвилин проти нас грали 14 гравців - три судді і, звичайно, хороша команда "Шахтар".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" і "Динамо" розсудить Юрій Вакс

Я такого в житті ще ніколи не бачив. Подивіться повтор. Воротар починає вводити м'яч у гру, коли гравець ще не вийшов за поле. Це ж чиста провокація. Я вважаю, що суддя повністю зіпсував гру", - сказав після матчу фахівець в ефірі телеканалу "Футбол".

Зараз ви читаєте новину «"Я хочу щоб відбувся "золотий матч" - Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути