Ексклюзиви
понеділок, 03 серпня 2020 11:58

Я фінансую "Динамо". Що з мене можуть вимагати вболівальники? – Суркіс

Я фінансую "Динамо". Що з мене можуть вимагати вболівальники? – Суркіс
Ігор Суркіс продовжує протистояння з фанатами. Фото ФК "Динамо"

Президент "Динамо" Ігор Суркіс вважає, що вболівальники клубу не можуть нічого вимагати від нього.

"Я відповідаю за результат, тому що так склалося, що сьогодні футбольний клуб фінансую я зі своїми партнерами. Якщо хтось хоче прийти з новими ідеями... Але футбол в Україні - це дотаційна річ.

Можуть прийти невеликі спонсори, які підтримують автомобілями, бензином. А що можуть із мене вимагати, вибачте, вболівальники, які приходять на стадіон? Футбольний клуб "Динамо", а це я, плачу за них штрафи.

Спеціально зробив аналіз за останні 10 років. В УЄФА і УАФ сплачено понад 600 тисяч євро штрафів. Це і той знаменитий матч із "Челсі", расизм, на який ми витратили велику кількість грошей, щоби нам скоротили дискваліфікацію. Це закриття секторів.

А коли УАФ закриває стадіон повністю - ми обурюємося, намагаємося виправдовувати їх. Я завжди намагаюся їх захищати. Два сектори, які вони займають, не приходять, але при цьому ж не приходять люди, які просто дивляться з дітьми.

Хіба вони добро роблять своєму клубу чи зло? Коли через них ми два матчі граємо без глядачів. Або вони не можуть бути на виїзних матчах. Коли люди щось вкладають - можуть вимагати. А просто кричати...

Я зараз умовно вболіватиму за "Барселону". Поїду і кричатиму, що "Барселона" має бути перша, а не друга. Мене запитають - хто я такий, що приїхав командувати? Комусь подобається чи ні, але я ухвалив таке рішення.

Є нормальні лідери серед уболівальників із тієї плеяди, мудрі є хлопці, які багато років підтримують. Природно, вони не стоятимуть під стадіоном, не палитимуть щось. А є люди, які провокують. У мене складається враження, що це не робиться просто так. Але ми теж це з'ясуємо", - сказав Суркіс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маркевич докерувався в "Металісті" – Суркіс

Раніше вболівальники "Динамо" заявляли, що вони самі фінансуватимуть клуб. Невдоволення фанатів спричинило призначення колишнього тренера "Шахтаря" Мірчі Луческу наставником київського "Динамо".

Зараз ви читаєте новину «Я фінансую "Динамо". Що з мене можуть вимагати вболівальники? – Суркіс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути