понеділок, 03 серпня 2020 08:52

Маркевич докерувався в "Металісті" – Суркіс

Маркевич докерувався в "Металісті" – Суркіс
Ігор Суркіс не зважає на слова Маркевича. Фото ФК "Динамо"

Президент "Динамо" Ігор Суркіс прокоментував слова глави комітету національних збірних УАФ і куратора "Руху" Мирона Маркевича, що у київського клубу повинні бути інші власники.

"Маркевич. Наш великий патріарх. Він працював в "Металісті". Перейшов до "Дніпра". Між ними таке ж протистояння, як у нас із "Шахтарем". Його сприйняли або не сприйняли, але він довів усе своєю роботою в дніпровському клубі. Довести команду до фіналу ЛЄ - питань немає.

Інша справа, якби він говорив про свої футбольні заслуги, а не критикував би, знаючи це зсередини. Це не критика, а критиканство, коли він говорить, що ми не вміємо управляти.

А він працював з господарем і докерувалися. Все отримав? Він працював в "Металісті", що ж його господар продав команду? Йому запропонували гроші - він продав. Ярославський нічого поганого не зробив, він втомився. Він вважав, що цей проект йому вже не потрібен. Що він домігся з командою чого хотів. І, як бізнесмен, продав клуб", - сказав Суркіс в ефірі програми "Мага" на телеканалі "112 Україна".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Права на помилку у Луческу немає" - Маркевич

Раніше колишній тренер "Металіста" і "Дніпра" Мирон Маркевич неодноразово критикував стиль управління "Динамо" братами Суркісами.

Зараз ви читаєте новину «Маркевич докерувався в "Металісті" – Суркіс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути