середа, 21 листопада 2012 16:12

"Я дуже зацікавлений працювати зі збірною України" - Реднапп

"Я дуже зацікавлений працювати зі збірною України" - Реднапп
ФФУ готова запропонувати Реднапп 6 млн фунтів. Фото: time-football.com

Англійський фахівець Харрі Реднапп підтвердив, що його агенти ведуть переговори з Федерацією Футболу України щодо роботи в українській національній збірній.

"Це фантастична робота, - прокоментував Реднапп в інтерв'ю Daily Mail можливість очолити збірну України. - Я дізнався про цю пропозицію кілька тижнів тому, коли українська сторона зв'язалася з моїми представниками. Я налаштований серйозно щодо цієї можливості.

В Україні дуже активно розвивається футбол і є кілька хороших молодих гравців, декілька хороших команд, як "Шахтар" і кілька прекрасних стадіонів. Ми проведемо переговори, подивимося, чи вийде з цього щось. Але, без сумнівів, я дуже зацікавлений".

За інформацією Daily Mail, агент Реднаппа Пол Стретфорд сьогодні вирушив в Україну для переговорів з ФФУ. Агент в своїй заяві також підтвердив інформацію про контакти з українською стороною.

19-го листопада в Будинку футболу відбулася зустріч керівництва Федерації футболу України з Андрієм Шевченком, в ході якої Шевченко заявив, що відмовляється очолювати національну збірну України. У ФФУ заявили, що продовжують пошуки наставника для національної збірної України.

20 листопада ФФУ прийняла рішення почати переговори з представниками Реднаппа щодо його роботи на посаді головного тренера національної збірної України.

За інформацією британської преси, Федерація футболу України готова запропонувати Реднапп контракт на 6 мільйонів фунтів з бонусами.

Зараз ви читаєте новину «"Я дуже зацікавлений працювати зі збірною України" - Реднапп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути