неділя, 20 лютого 2011 12:32

17 вболівальників затримали після дербі "Олімпіакоса" з "Панатінаїкосом"

17 вболівальників затримали після дербі "Олімпіакоса" з "Панатінаїкосом"

Сімнадцять людей затримано після заворушень в ході афінського футбольного дербі "Олімпіакос" - "Панатінаїкос", повідомила поліція.

Матч закінчився пізно ввечері в суботу на стадіоні "Олімпіакоса", про затримання стало відомо в неділю вранці. "Олімпіакос" переміг діючих чемпіонів Греції з "Панатінаїкоса" з рахунком 2:1 і забезпечив собі 10-очкове лідерство за сім турів до кінця чемпіонату.

Арбітр зупиняв зустріч на кілька хвилин через погану видимість, викликану димовими шашками, які кидали вболівальники. Після закінчення матчу десятки фанатів вибігли на поле і намагалися напасти на гостей - футболістів "Панатінаїкоса". Поліція запобігла серйозним заворушенням, про постраждалих повідомлень не було.

З 17 затриманих один звинувачується в нападі на поліцію, решта - у несанкціонованому проникненні на поле і псуванні стадіонного майна, повідомляє поліція.

Атмосфера матчу спонукала ряд футболістів на різкі заяви. Так, французький нападаючий "Панатінаїкоса" Джібріль Сіссе (на фото) заявив, що ситуація з уболівальниками і суддівством його не влаштовують, і він має намір залишити афінський клуб.

"Це мої останні місяці в Греції", - запевнив журналістів гравець збірної Франції.

Зараз ви читаєте новину «17 вболівальників затримали після дербі "Олімпіакоса" з "Панатінаїкосом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути