Ексклюзиви
четвер, 13 серпня 2009 16:51

16-річний футболіст помер під час пробіжки

Автор: Кадр відео з сайту kfvs12.com
 

У США в місті Нью-Мадрид, штат Міссурі, помер 16-річний учень New  Madrid County Central High School Реймонд Тіндл. Він знепритомнів 12 серпня на тренуванні футбольної команди і був доставлений в лікарню, де лікарі зафіксували смерть юного спортсмена. Про це повідомляє KFVS.

За словами коронера округу Нью-Мадрид Джіммі Макспаддена, причина смерті "абсолютно невідома". Через що конкретно помер Тіндл, стане ясно протягом півтора місяців після докладного вивчення обставин трагічного інциденту.

На тренуванні Тіндл разом з партнерами по команді почав пробіжку і раптово впав на поле. За словами одного із спортсменів, інші футболісти вирішили, що Тіндл просто втомився.

12 серпня команда Тіндла проводила третє тренування перед початком сезоні-2009/10. У сезоні-2008/09 Тіндл у футбол не грав. Перший матч команда New Madrid County Central High School проведе 21 серпня, і футболісти вирішили присвятити цю гру пам"яті покійного.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «16-річний футболіст помер під час пробіжки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути