неділя, 18 лютого 2007 11:40

13 березня "МЮ" зіграє із збірною Європи

  Грегорі Купе
Грегорі Купе

Зустріч, яка відбудеться в Манчестері на стадіоні "Олд Траффорд" 13 березня, приурочена відразу до двох подій: 50-річні роковини з дня підписання Римської угоди, яка стала фундаментом об"єднання Європи, і півстолітній ювілей з дня першого матчу "МЮ" на європейській арені, повідомляє офіційний сайт УЄФА. Поєдинок організований спільними зусиллями Фонду "Манчестер Юнайтед" іУЄФА за підтримки Європейського Союзу. Всі кошти, виручені від продажу квитків на гру, підуть на благодійність.

Склад збірної Європи формував Марчелло Ліппі, який привів Італію до перемоги на минулому Кубку світу в Німеччині. У списку захисників присутній Джеймі Каррагер з "Ліверпуля", а основним голкіпером названий Грегорі Купе, 34 роки. У півзахисті крім Жуніньо в розпорядженні тренера також будуть Девід Бекхем ("Реал" Мадрид) і Стівен Джеррард ("Ліверпуль").

- Від гри проти "Манчестер Юнайтед" я напевно отримаю величезне задоволення, - розповів Купе. - Будь-який воротар із стану суперників манкуніанців завжди може чекати безлічі небезпечних моментів біля своїх воріт. Ще я радий зустрічі з "Юнайтед" тому, що пропустив матч з цією командою в 2004 році, коли у мене була травма. Отже з нетерпінням чекаю поєдинку на "Олд Траффорд".

Ліппі також отримав дозвіл залучити до команди невелику кількість футболістів, які не є представниками Старого Світу. Першим з таких гравців став півзахисник збірної Бразилії Жуніньо, 32 роки, який перейшов до "Ліона" в 2001 році, а зараз проводить свій шостий сезон в Лізі чемпіонів.

- Я пишаюся, що увійшов до складу команди, яка представляє європейський футбольний союз, - заявив Жуніньо.

Зараз ви читаєте новину «13 березня "МЮ" зіграє із збірною Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути