понеділок, 24 січня 2011 15:12

12 спортсменів представлятимуть Україну на Зимових Дефлімпійських іграх

12 спортсменів представлятимуть Україну на Зимових Дефлімпійських іграх

На XVII Зимових Дефлімпійських іграх (для людей з порушенням слуху) Україну представлятимуть 12 спортсменів (вісім чоловіків і чотири жінки). Про це сьогодні на прес-конференції повідомив президент Національного комітету спорту інвалідів Валерій Сушкевич, передає РБК-Спорт.

"Національна команда зразка 2011 року складається як з маститих спортсменів, учасників попередніх Дефлімпіад, так і з новачків. Склад команди оновився на 42%, серед 12 спортсменів буде п'ятеро дебютантів. Як і на попередніх іграх 2007 року, середній вік нашої збірної - 23 роки", - зазначив він.

Сушкевич повідомив, що українська збірна представлена чотирма регіонами: Київською, Сумською, Тернопільською областями та містом Києвом.

Вперше в історії участі української дефлімпійської збірної в зимових іграх наші спортсмени будуть боротися за медалі в двох видах програми - лижних гонках та гірськолижному спорті. Чоловіки і жінки будуть змагатися в спринті (індивідуальний і командний), в масовому старті, дуатлоні, командній естафеті (чоловіки) 3х10км в класичному та вільному стилях.

Зимові Дефлімпійські ігри-2011 пройдуть з 18 по 26 лютого у Високих Татрах (Словаччина).

Зараз ви читаєте новину «12 спортсменів представлятимуть Україну на Зимових Дефлімпійських іграх». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути