четвер, 01 березня 2012 15:57

100 днів до Євро-2012 Львів відзначив футбольним матчем на ковзанах
18

Фото: ФОТО: Павло Паламарчук

29 лютого на центральній ковзанці Львова, що на площі Ринок, відбувся футбольний матч на ковзанах. Присвячений він був до початку Євро-2012 за сто днів в Україні. Львів буде одним із чотирьох міст, яке прийматиме матчі європейської футбольної першості.

Участь в матчі взяло 12 чоловік. Серед них було і чотири дівчини. Рамки воріт імітувало по дві дівчини із прапорами в руках.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Львів відзначив 100 днів до Євро-2012 меппінг-шоу

"Грати у футбол на ковзанах дуже весело, - розповіла студентка Юлія Пойда. - Не думаю, що багатьом людям випаде така нагода. Часу для репетицій майже не було. Аж одну годину вчора повправлялися і ще хвилин з двадцять сьогодні. Найважче це вдарити м'яча і не впасти. Я вже чотири роки катаюся на ковзанах. Але навіть з таким стажем грати мені було важко. Футбол грала десь два роки тому з братом та його друзями."

Футбольний матч тривав близько десяти хвилин. Закінчився з рахунком 3-0. Команду, яка перемогла назвали збірною України. Як запевнив ведучий, з таким рахунком має перемогти і наша збірна в першому матчі. Потім серед глядачів відбувся розіграш подарунків від фірми Адідас.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Україна впоралася з підготовкою до Євро-2012" - німецькі ЗМІ

"Та туфта то всьо. Я думав дійсно якесь видовище буде. А вони тут поїздили, пару раз м'яч копнули. Та ще й темно майже. Нічого не видно. Могли хоч якусь лампочку вкрутити. Кароче, як завжди все через одне місце зробили. Їм лиш би гроші відмити. Поставити собі чергову галочку," - сказав маркетолог Петро Романчук.


Зараз ви читаєте новину «100 днів до Євро-2012 Львів відзначив футбольним матчем на ковзанах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути