вівторок, 22 жовтня 2013 08:55

Вимогу відставки Стороженка підтримали у рідному Харкові

Харківська обласна федерація футболу просить включити до порядку Конгресу Федерації футболу України (ФФУ), який відбудеться 20 грудня, питання про недовіру першому віце-президенту ФФУ Сергію Стороженку.

"Ухвалили: звернутися до виконкому ФФУ від Харківської обласної федерації футболу з проханням включити до порядку денного питання про недовіру 1-му віце-президенту ФФУ Стороженко С.М.", - йдеться у виписці з протоколу засідання виконкому Харківської облфедераціі футболу, опублікованій на офіційному сайті організації.

У документі зазначено, що на засіданні були присутні 11 осіб, відсутні - троє (у тому числі гендиректор харківського ФК "Металіст" Сергій Волик).

Як повідомлялося, раніше Федерація футболу міста Києва висловила недовіру першому віце-президенту ФФУ Сергію Стороженку. Члени виконкому звернулися до президента ФФУ Анатолію Конькова, членів Виконкому ФФУ та керівників обласних федерацій з вимогою включити питання про висловлення недовіри Стороженку до порядку денного Конгресу ФФУ.

Серед підстав для висловлення недовіри, зокрема, називаються некоректні публічні заяви першого віце-президента ФФУ на адресу УЄФА та CAS у зв'язку з рішенням про договірний матч "Металіст" - "Карпати", а також його "повна професійна безпорадність перед загрозою проведення харківського матчу за участю збірної України без глядачів".

Зараз ви читаєте новину « Вимогу відставки Стороженка підтримали у рідному Харкові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути