Ексклюзиви
понеділок, 26 червня 2006 15:23

У донецького "Металурга" два новачки

За повідомленнями прес-служби донецького "Металурга" із посиланням на першого віце-президента клубу Дмитра Селюка черговими новачками команди стали захисник Ерве-Нзело Лембі, 30 років, з німецького "Кайзерслаутерна" і форвард Пауло Вог, 29 років, зі швейцарського "Сьону".

Конголезець Лембі (зріст 182 см, вага 75 кг) провів у Бундеслізі 90 матчів і забив 3 м"ячі. Після вильоту "Кайзерслаутерну" з Бундесліги, Лембі вирішив змінити клуб. До "Металургу" футболіст перейшов без трансферних витрат. Контракт підписано на два роки.

Інший новачок "Металурга" - бразилець з португальським паспортом Пауло Сізе Рамас Вог (зріст 190 см, вага 76 кг). З 2000 року виступав за різні швейцарські клуби другої ліги. В останньому сезоні за "Сьон" відзначився 28 разів і допоміг своєму клубу вийти до Суперліги Швейцарії. Контракт підписано на три роки. Трансферна вартість Вога - близько півмільйона доларів.

Дмитро Селюк зазначив, що після цих придбань, склад "Металурга" фактично укомплектовано.

- З появою у складі Лембі і Вога "Металург" можна вважати практично укомплектованим. У тренерського штабу на чолі з Анхелем Алонсо є досить виконавців високого рівня, що дозволяє вирішувати значні завдання, які стоять перед командою в чемпіонаті України, - зазначив Селюк.

Зараз ви читаєте новину « У донецького "Металурга" два новачки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути