четвер, 20 липня 2006 15:41

Базіле може очолити збірну Аргентини

Після невдалої спроби вмовити Хосе Пекермана залишитися головним тренером збірної Аргентини президент футбольної асоціації країни Хуліо Грондона серйозно почав шукати нового наставника збірної, повідомляє gazeta.ru. В середу президент "Бока Хуніорс" Маурісіо Макрі повідомив, що асоціація запропонувала очолити збірну тренеру його клубу Альфіо Базіле, 62 роки. Він також сказав, що готовий змиритися з переходом гравців у інші клуби, але втрата тренера його зовсім не влаштовує. Тим не менше, керівництво "Бока Хуніорс" взяло час на роздуми. Базіле в свою чергу сказав, що готовий прийняти будь-яке рішення клубу.

Альфіо Базіле прийшов до "Боки" у червні минулого року. У 1991-1994 роках він вже тренував національну збірну країни. В 1991 та 1993 його команда вигравала Кубок Південної Америки. А після програшу в 1/8 фіналу Кубку світу-94 румунам тренер змушений був залишити збірну.

Збірна Аргентини під керівництвом Базіле залишала дуже неоднозначне враження. Восени 93-го дворазові чемпіони світу програли збірній Колумбії 0:5, однак на самому Мундіалі у США аргентинці виглядали чи не найкращою командою, яка акцентувала свою увагу на атаку.

Якщо Макрі не відпустить Базіле в збірну, то асоціація розгляне кандидатури Даніеля Пассарели та Карлоса Білардо, які вже тренували збірну у 1994-1998 та 1982-1990 роках відповідно. До того ж, наступником Пекермана може стати знаменитий Дієго Марадона.

Зараз ви читаєте новину « Базіле може очолити збірну Аргентини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути