неділя, 06 листопада 2011 15:20

"Динамо" в Харкові може залишитися без підтримки вболівальників

"Динамо" в Харкові може залишитися без підтримки вболівальників

Напередодні центрального матчу 16-го туру УПЛ між харківським "Металістом" і київським "Динамо" з'ясувалося, що столичний клуб не відправляв офіційної заявки на організацію гостьового сектора.

Близько п'яти сотень квитків на матч у Харкові, що призначалися для динамівських фанатів, надійшли в продаж і вже реалізовані серед місцевих любителів футболу. Про причини рішення київського клубу не дотримуватися традиційної для УПЛ практики організації гостьового сектора для своїх уболівальників поки не повідомляється.

Як повідомляє Динамоманія, на даний момент в Харкові перебувають вже більше семи сотень фанатів "Динамо" Київ, у яких, судячи з усього, виникнуть проблеми з потраплянням на стадіон, оскільки квитки, що їм призначалися, вже викуплені харків'янами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фани "Бешикташа" з ножами та камінням атакували вболівальників "Динамо"

Також стало відомо, що на матчі буде задіяно більше 500 стюардів, а за порядком на стадіоні та біля нього будуть стежити більше тисячі працівників міліції. Крім цього, команди визначилися з комплектами форми на майбутній поєдинок: "Металіст" гратиме в синіх футболках, "Динамо" - в білих.

Нагадаємо, що в неділю, 6 листопада, у Харкові відбудеться центральний матч 16-го туру УПЛ між місцевим "Металістом" та столичним "Динамо". На даний момент, в чемпіонаті Україні лідирують кияни з 37-ма очками. "Металіст", який йде третім, що має 35 очок, у разі перемоги в цьому поєдинку має шанси очолити турнірну таблицю української Прем'єр-ліги.

Початок матчу о 19:30. Трансляція на каналі 2+2.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" в Харкові може залишитися без підтримки вболівальників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути