середа, 03 серпня 2011 21:16

"Рубін" залишив "Динамо" без Ліги чемпіонів

"Рубін" залишив "Динамо" без Ліги чемпіонів

Казанський футбольний клуб "Рубін" вибив київське "Динамо" з Ліги чемпіонів. У матчі-відповіді третього кваліфікаційного раунду, який відбувся 3 серпня, казанці перемогли з рахунком 2:1. У першій грі, яка пройшла 26 липня в Києві, "Рубін" здобув перемогу з рахунком 2:0.

На 19-й хвилині матчу в Казані півзахисник "Рубіна" Алан Касаєв пробив по воротах "Динамо". Воротар київського клубу Олександр Шовковський відбив цей удар, але форвард "Рубіна" Володимир Дядюн добив м'яч у ворота.

Другий м'яч у ворота "Динамо" забив нападаючий Олексій Медведєв, який вийшов на заміну. Форвард замкнув простріл Крістіана Нобоа. Пропустив гол "Рубін" уже в доданий час - відзначився півзахисник киян Олег Гусєв.

У першому матчі "Рубіна" з "Динамо" м'ячі у ворота киян забили Касаєв і Бібрас Натхо. Казанський клуб завдяки двом перемогам вийшов у раунд плей-офф Ліги чемпіонів. Динамівці продовжать виступи в Лізі Європи: київський клуб візьме участь у відбірковому раунді цього турніру.

У раунді плей-офф "Рубін", швидше за все, зустрінеться з представником однієї з найсильніших європейських ліг. У число ймовірних суперників казанського клубу входять лондонський "Арсенал", мюнхенська "Баварія", французький "Ліон" та іспанський "Вільяреал". Жеребкування цього етапу відбудеться 5 серпня, пише "Лента".

Ліга чемпіонів

3-й кваліфікаційний раунд

Матч

Рубін Росія - Динамо К України - 2:1 (1:0, 1:1)

Голи: 1:0 - Дядюн (19), 2:0 - Медведєв (88), 2:1 - Гусєв (90).

РУБІН: Рижиков, Боккетті, Квірквелія, Шаронов, В. Кальошин, Натхо, Кисляк, Касаєв (Нємов, 73), Нобоа (Лебеденко, 89), Караденіз, Дядюн (Медведєв, 81).

ДИНАМО К: Шовковський, Діакате, Попов, Даніло (Шевченко, 63), Єрьоменко, Вукоєвич, Лукман (Гармаш, 46), Гусєв, Юссуф, Браун, Ярмоленко.

Попередження: Лукман (14), Вукоєвіч (40), Даніло (45), Боккетті (48), Ярмоленко (83).

Зараз ви читаєте новину «"Рубін" залишив "Динамо" без Ліги чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути