неділя, 10 липня 2011 13:15

Жадсон допоміг Бразилії не програти Парагваю на Кубку Америки

Жадсон допоміг Бразилії не програти Парагваю на Кубку Америки

Копа Америка продовжилася матчами в групі В. Першими на поле вийшли команди Бразилії та Парагваю, які перед турніром вважалися головними претендентами на перше місце у своєму квартеті.

Мано Менезес зробив єдину заміну в порівнянні з попереднім матчем - випустив замість Робіньо гравця донецького "Шахтаря" Жадсона. Таким чином, Жадсон і Ганс грали під нападниками Неймар і Пато. Фланги повністю відходили під контроль Дані Алвеса і Андре Сантоса.

Такі зміни допомогли команді в першому таймі. Жадсон і Ганс контролювали центральну зону, з якої створювалася небезпека біля штрафного Парагваю. Найбільш небезпечними моментами в першій половині стали атаки за безпосередньої участі Жадсона. Спочатку "гірник" віддав хороший пас в один дотик на Пато, який не зміг обіграти воротаря "гуарані". Потім Жадсон забив перший гол збірної на Копа Америка. Рамірес добре поборовся і перехопив м'яч у центрі поля, віддав "круглого" на Гансо, який відпасував на Жадсона. У гравця "Шахтаря" було кілька варіантів продовження атаки, з яких він вибрав найвірніший - вдарив у незахищений кут воріт.

У другому таймі Мано Менезес вирішив поміняти Жадсона на Елано і явно прогадав. Елано на полі був непомітний і не приніс користі команді. Парагвайці не знітилися після першої половини і змінили хід поєдинку на свою користь. На початку тайму Естігаррібія зробив простріл з флангу в штрафний Жуліо Сезара, де самотній Санта Крус вирішив другий шанс використовувати і розстріляв ворота бразильців. У середині тайму Неймар не використав супершанс, за що Парагвай покарав Бразилію. Через дві хвилини "гуарані" забили. Дані Алвес допустив грубу помилку в штрафний, подарувавши м'яч Ріверос. Ріверос віддав Санта Крусу, який викотив м'яч "на блюдечку" Нельсону Вальдесу. Нападник "Еркулеса" зробив все, щоб момент запороти, але від Жуліо Сезара м'яч відправився у ворота. Далі Бразилія намагалася зробити все, щоб відігратися, але вийшло у "селесао" це тільки на 90-й хвилині. Фред, який вийшов замість Неймара, отримав пас від Гансо і закотив м'яч у той самий кут воріт Вільяра, що і Жадсон.

Бразилія - Парагвай - 2:2 (1:0)

Голи: Жадсон, 39 (1:0), Роке Санта Крус, 55 (1:1), Нельсон Вальдес, 67 (1:2), Фред, 90 (2:2)

Зараз ви читаєте новину «Жадсон допоміг Бразилії не програти Парагваю на Кубку Америки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути