четвер, 12 травня 2011 00:46

"Динамо" і "Шахтар" вийшли у фінал Кубка України

"Динамо" і "Шахтар" вийшли у фінал Кубка України

Київське "Динамо" і донецький "Шахтар" розіграють Кубок України з футболу-2010/2011. 11 травня в півфіналі команда Юрія Сьоміна переграла земляків з "Арсеналу" з рахунком 2:0, а "гірники" на своєму полі впоралися з "Дніпром" - 2:1. Фінальний поєдинок відбудеться 25 травня в Сумах на стадіоні "Ювілейний", пише ЛІГАБізнесІнформ.

"Динамо" - "Арсенал" 2:0

Динамівці повели в рахунку вже на 10-й хвилині, скориставшись провалом оборони "Арсеналу". Гармаш віддав у штрафний майданчик на Ярмоленка, захисники помилилися при створенні офсайду і Андрій спокійно відправив м'яч у ворота, перегравши воротаря.

Ярмоленко міг оформити дубль у першому таймі, але в одному з моментів потрапив у штангу. В "Арсеналу" в атаці мало що виходило, і лише перед перервою Шацьких загострив гру, небезпечно пробивши головою після навісу з флангу.

На початку другого тайму Андрій Шевченко подвоїв рахунок з передачі Артема Мілевського. Після цього гра фактично зупинилася. Динамівці не форсували події, а гравці "Арсеналу" просто не могли переламати хід гри. Вже в доданий час міг відіграти один м'яч Кобахідзе, але його удар практично впритул відбив Шовковський.

"Шахтар" - "Дніпро" 2:1

Команди почали матч дуже обережно, але господарі поступово заволоділи ініціативою і на 15-й хвилині повели в рахунку - Вілліан отримав м'яч після вкидання ауту, увійшов у штрафний майданчик і обвідним ударом точно пробив у дальній кут. Через десять хвилин Алекс Тейшейра подвоїв рахунок, реалізувавши вихід один на один. "Дніпро" відповів двома небезпечними моментами, але Андрій П'ятов на лінії воріт не схибив.

Потім на полі виникла досить серйозна бійка і судді ледве розтягнули футболістів, а потім арбітр показав п'ять жовтих карток. Ще до перерви "Дніпро" цілком міг скоротити розрив у рахунку, але Селезньов з вигідної позиції пробив вище воріт, а удар Кравченка потягнув П'ятов.

Початок другого тайму повністю залишився за "Дніпром", який пресингував суперника по всьому полю і абсолютно заслужено відіграв один гол - Кравченко подав у штрафний майданчик, а Мандзюк головою підправив м'яч у ворота.

Правда, в атаці у відповідь "Шахтар" міг повернути розрив у два м'ячі, але захисник встиг вибити м'яч з лінії воріт після удару Вілліана. Гра йшла на зустрічних курсах і голкіпери обох команд тільки встигали реагувати на удари суперників.

Але за п'ять хвилин до кінця основного часу "Дніпро" залишився в меншості після вилучення Селезньова, який в боротьбі з Ракицьким розбив ліктем обличчя захисника "Шахтаря". У час, що залишився "Дніпро" намагався перевести гру в овертайм, але донеччани грамотно захищалися і довели матч до перемоги.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" і "Шахтар" вийшли у фінал Кубка України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути