вівторок, 12 квітня 2011 09:09

"Матч з" Шахтарем "- не товариська гра" - Гвардіола

"Матч з" Шахтарем "- не товариська гра" - Гвардіола

Головний тренер іспанської "Барселони" Хосеп Гвардіола напередодні матчу-відповіді 1/4 фіналу Ліги чемпіонів з донецьким "Шахтарем", який відбудеться сьогодні в столиці Донбасу, в черговий раз підкреслив важливість цього поєдинку, незважаючи на те, що перша зустріч закінчилася з рахунком 5:1 на користь каталонців.

Також наставник синьо-гранатових відмовився пускатися в міркування про можливу зустріч з "Реалом" у півфіналі турніру і розповів про те, в якому стані підходить до гри в Донецьку нападаючий Ліонель Мессі після події з його братом, будинок якого обстріляли в Аргентині.

"Буде помилкою виходити на матч з "Шахтарем" з думками про "Реал", - наводить слова Гвардіоли AS. - Кожен матч цінний сам по собі, так що досить важливо не думати про якісь ще речі. Матч з "Шахтарем" - не товариська гра. Ми повинні боротися в кожному поєдинку, не думаючи ні про що, окрім нього. Що стосується нашої готовності, завтрашній матч покаже, в якому стані перебуває команда, наскільки вона змогла відновитися після суботньої гри і далекого перельоту. Для великих клубів травми та інші обставини не можуть служити виправданням. Ті, хто вийдуть завтра на поле, повинні будуть викладатися по максимуму.

Говорячи про "Шахтар", повинен зізнатися, що більше думаю про те, як закрити Луїса Адріану, ніж про те, що придумає Луческу. Ми чудово розуміємо, що будемо грати з відмінною командою, яка на багато що здатна, але поступилася на нашому полі. Вони чудово вміють використовувати швидкість Луїса Адріану та гідності своїх півзахисників. Їх гравці чудово відкриваються для передач партнерів. З приводу майбутніх матчів, з мадридцями в тому числі, зараз ведеться багато розмов, що зовсім не означає, що ми прислухаємося до них і думаємо про щось, крім "Шахтаря". Це спорт, де може статися всяке. Ми будемо боротися за можливість четвертий рік поспіль вийти до півфіналу Ліги чемпіонів. Це величезний успіх, і щоб його досягти, кожному в "Барселоні" доведеться докласти зусилля.

Що стосується Мессі, ми обговоримо ситуацію з самим Лео і залежно від цього приймемо рішення. Серед уболівальників є ті, хто просить дати йому відпочинок, але є й інша думка - щоб він грав. З приводу інциденту з будинком його брата Ліонель сьогодні говорив зі своїм батьком, і той запевнив, що сім'я в порядку і все зберігають спокій. Ні сам брат, ні хто-небудь із рідних не був у будинку в той момент. Так що Лео спокійний. Він знає, що в клубі з розумінням ставляться до даної ситуації".

Нагадаємо, сьогодні, 12 квітня, "Барселона" у Донецьку зіграє матч-відповідь 1 / 4 фіналу Ліги Чемпіонів проти "Шахтаря". Початок гри о 21:45. Трансляція на ТРК Украина.

Зараз ви читаєте новину «"Матч з" Шахтарем "- не товариська гра" - Гвардіола». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути