Ексклюзиви
пʼятниця, 11 березня 2011 10:52

У нападаючого "Манчестер Сіті" розпухло обличчя під час матчу з "Динамо"

У нападаючого "Манчестер Сіті" розпухло обличчя під час матчу з "Динамо"

У нападника англійського футбольного клубу "Манчестер Сіті" Маріо Балотеллі розпухло обличчя під час виїзного матчу з київським "Динамо" в Лізі Європи. Як розповів після гри головний тренер "Манчестер Сіті" Роберто Манчіні, у футболіста почалася алергічна реакція, повідомляє офіційний сайт київського "Динамо".

За словами Манчіні, Балотеллі не хотів виходити на другий тайм. Після перерви команда вийшла на поле без нападаючого, але потім він приєднався до партнерів. Проте "буквально через десять секунд" у нього розпухло обличчя, і Манчіні довелося замінити форварда.

За даними офіційного сайту УЄФА, Балотеллі був замінений на 58-й хвилині. Замість нього на поле вийшов аргентинець Карлос Тевес.

Перший матч 1 / 8 фіналу Ліги Європи "Динамо" - "Манчестер Сіті" завершився з рахунком 2:0 на користь киян. Голи забили Андрій Шевченко та Олег Гусєв. Матч-відповідь пройде 17 березня в Манчестері.

Зараз ви читаєте новину «У нападаючого "Манчестер Сіті" розпухло обличчя під час матчу з "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути