середа, 09 березня 2011 14:06

Місце Юрія Калитвинцева може зайняти чемпіон Європи

Місце Юрія Калитвинцева може зайняти чемпіон Європи

Іспанський тренер Луїс Арагонес може очолити національну збірну України. Федерація футболу нашої країни хоче запросити на пост тренера головної команди фахівця світового рівня і проявляє предметний інтерес до колишнього наставника збірної Іспанії, з якою 72-річний Арагонес виграв титул чемпіона Європи 2008 року. Про це повідомляє Інформаційний центр "Україна-2012".

Останнім місцем роботи Арагонеса був турецький "Фенербахче", з яким фахівець, до речі, протистояв київському "Динамо" у розіграші Ліги чемпіонів 2008/2009 (нічия 0:0 в Стамбулі і поразка 0:1 в Києві).

У той же час, серед кандидатів на пост тренера збірної-господині Євро-2012 раніше називали чемпіона світу 2006 року Марчелло Ліппі, а також легендарного футболіста Дієго Марадону.

Нагадаємо, поки підготовкою збірної Україні продовжує керувати Юрій Калитвинцев, який працює з приставкою в.о. Найближчий матч українці проведуть 29 березня в Києві проти команди Італії.

Зараз ви читаєте новину «Місце Юрія Калитвинцева може зайняти чемпіон Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути