Ексклюзиви
середа, 23 лютого 2011 09:42

Ліга Чемпіонів. Результати матчів вівторка, 22 лютого

Ліга Чемпіонів. Результати матчів вівторка, 22 лютого

У вівторок, 22 лютого, в Європі відбулися два матчі в рамках 1/8 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА. "Копенгаген" і "Ліон" приймали у себе вдома "Челсі" і "Реал" відповідно.

Здобути перемогу в цей вечір зміг лише один клуб - "Челсі". Команда Романа Абрамовича обіграла данців з рахунком 2:0 завдяки зусиллям Ніколя Анелька. Футболіст відзначився на початку кожного з таймів, записавши собі в актив дубль. Спочатку на 17-й хвилині він використав невдалий пас назад Гронкьяера і низом пробив Віланда.

У другому таймі "аристократи" організували гол власними силами. Лемпард віддав партнеру по команді відмінний пас і форварду залишалося лише не промахнутися.

Варто відзначити, що не один раз відзначитися у грі міг і новачок "Челсі" Фернандо Торрес, однак його удари щоразу парирував воротар. Що стосується Юрія Жиркова, то він з'явився на полі під завісу зустрічі і встиг взяти участь в атакуючих діях своїх партнерів.

У паралельному матчі "Ліон" і "Реал" розійшлися миром, оформивши по одному голу у ворота кожної з команд. Бензема вийшов на поле на 65-й хвилині матчу і першим же дотиком відправив м'яч у ворота "левів" після пасу Роналду.

"Королівський клуб" був дуже близький до того, щоб утримати потрібний результат, але на 83-й хвилині Гоміс точним ударом з воротарської зробив рахунок рівним, проте гол на чужому полі все одно робить мадридців фаворитами цього протистояння. Що ж стосується Кріштіану, то він крім гольового пасу відзначився і точним ударом у штангу.

Ліга чемпіонів. 1/8 фіналу. Перший матч

"Копенгаген" (Данія) - "Челсі" (Англія) - 0:2 (0:1)

Голи: Анелька, 17, 54

"Ліон" (Франція) - "Реал" (Іспанія) - 1:1 (0:0)

Голи: Гоміс, 83 - Бензема, 65

Зараз ви читаєте новину «Ліга Чемпіонів. Результати матчів вівторка, 22 лютого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути