понеділок, 18 березня 2013 18:43

"Українські отамани" змушували дітей віджиматися і дарували подарунки
29

Фото: Фото: Олександр Подаваленко

Вчора, 17 березня, хлопці з боксерської команди "Українські отамани" зустрілися з юними боксерами з с.Крюковщина київської області та провели зірковий майстер-клас. У події взяли участь Іван Ільницький, Олександр Ришкан, Дмитро Митрофанов, В'ячеслав Кісліцин, Ростислав Архипенко, Денис Солоненко, Віктор Вихрист, Олександр Стрецький, Сергій Лапін.

"Дуже сподобалось спілкуватись з дітворою, ділитись досвідом і ми і вони отримали неймовірно великий заряд позитиву. Дуже радий, що ми приділили час дітям,та провели такий захід. Певен, що після нашої зустрічі діти натхненно будуть тренуватись щоб досягти успіху у спорті" - прокоментував Дмитро Митрофанов.

Діти із захопленням тренувались з спортсменами, адже такого роду заходи - чудовий стимул для підлітків обрати вірний шлях у житті для досягнення успіху. Хлопці проявляли активний інтерес під час тренування, вбирали нові знання та цінні поради боксерів. "Отамани" привезли дітям багато цінних подарунків необхідних для тренувань та занять спортом.

"Діти дуже тепло нас зустріли, підготували цілу концертну програму. Кожен з боксерів займався у групі з п'ятьма дітьми, ми спілкувались та ділились досвідом. Дуже гарно, що місцева влада піклується про дітей, відкриває спортивні зали та підтримує іх у належному стані. Я сам був таким як вони,коли починав займатися боксом. Такі заходи дуже ефективно сприяють розвитку та популяризації боксу в Україні" - зазначив В'ячеслав Кісліцин.

Нагадаємо, перший матч чвертьфінальної серії WSB проти команди "Бакинські вогні" українські хлопці проведуть без Василя Ломаченка та Олександра Усика.

Зараз ви читаєте новину «"Українські отамани" змушували дітей віджиматися і дарували подарунки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути