середа, 07 серпня 2013 11:48

ПАОК у Харкові зустрічали дівчата в національних грецьких костюмах
18

Фото: ФОТО: paokfc.gr

У "Металісті" впевнені: думки про санкції від УЄФА не завадять їм пройти "орлів", повідомляє "Сегодня".

Учора ввечері на підставі рішення суду Лозанни УЄФА таки відкрив справу про допуск "Металіста" до єврокубків.

Долю "Металу" буде вирішувати комітет на чолі з іспанцем Педро Томасом. Це екс-керівник іспанської Ла Ліги і колишній виконавчий директор "Еспаньола". До речі, проти нього самого у 80-х у цьому клубі відкривали справу про підробку документів, але в підсумку він був виправданий. Цікаво, що серед дев'яти членів Апеляційної інстанції, якао перебуває у підпорядкуванні у Томаса, є українка - Ольга Жуковська. Вона була замглави Апеляційного комітету ФФУ за часів керівництва Федерацією Григорієм Суркісом - нинішнім віце-президентом УЄФА.

Як повідомлялося раніше, "Металісту" загрожує дискваліфікація на три євросезони, включаючи нинішній. Однак, за даними джерела, швидше за все, харків'янам дадуть три роки умовно.

"Намагаємося не звертати увагу на ситуацію, пов'язану з рішенням Лозаннського суду, - сказав учора коуч "Металіста" Мирон Маркевич. - Віце-президент клубу був на базі, пояснив ситуацію, сказав гравцям, що нічого серйозного немає і щоб вони спокійно готувалися до гри. Рішення Лозанни ніяк не вплине на команду".

Сьогодні у "Металіста" - матч-відповідь 3-го кв. раунду ЛЧ з ПАОКом. "Орли" прилетіли до Харкова відігруватися за домашні 0:2. До речі, в аеропорту їх зустрічали земляки - представники харківської грецької громади "Геліос", одягнені в національні костюми, з прапорами Греції.

"Ми всі греки, просто живемо в Харкові, раді зустрічати в нашому місті представників нашої національності. Буде важко визначитися з симпатіями на матч, але особисто я все ж буду вболівати за ПАОК", - розповіла харківська гречанка Анна.

Футболісти грецької команди, вийшовши із залу митного контролю, попрямували до автобуса, який мав відвезти їх в готель. Проте по дорозі все ж зупинялися, щоб сфотографуватися з фанами і роздати автографи. Найбільшою популярністю у харків'ян користувалися Дімітріос Салпінгідіс, який у 2009-му залишив збірну України без ЧС-2010, а також іспанець Лукас, який виступав за "Карпати" і "Динамо". Третього гравця, про чий автограф мріяли вболівальники, екс-футболіста "Шахтаря" Звоніміра Вукіча, тренер "орлів" Хуб Стевенс в Україну не взяв.

Нагадаємо, матч "Металіст" - ПАОК відбудеться сьогодні о 20:00. Пряма трансляція на телеканалі "2+2".

Зараз ви читаєте новину «ПАОК у Харкові зустрічали дівчата в національних грецьких костюмах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути