понеділок, 27 лютого 2017 22:39

Жінки з пишними формами частіше мають випадковий секс - учені
5

Автор: http://caprizulka.ru/
 

Секс на одну ніч - для однієї людини звичний спосіб життя, для іншої - відхилення від норми, верх непристойності, збочення.

Протиріччя виникають не лише на грунті виховання і навколишнього середовища, а й на тлі гендерної приналежності. Про те, яким бачать секс на одну ніч чоловіки і жінки, пише Ivona

1. Ранкові емоції

Секс - потужний наркотик, який провокує викид ендорфінів (гормону щастя). Зазвичай ранок після сексу особливо добрий. Людина прокидається у піднесеному настрої - хочеться жити і радіти життю. Але якщо мова йде про секс на одну ніч, то ранкові емоції можуть бути різними.

Психолог Енн Кемпбелл із Даремського університету в Англії опитала понад 3 тис. людей у віці від 17 до 40 років, які мали досвід сексу на одну ніч. 80% чоловіків розповіли, що вранці мали гарні почуття, тоді як серед жінок лише 54% були задоволені собою на ранок наступного дня.

Автор: http://ivona.bigmir.net/
 

Замість позитивних почуттів багатьох жінок гризла совість, деякі описали свої почуття, як жаль, комусь здавалося, що їх тіло просто використовували, а хтось і зовсім прийшов до висновку, що це деградація і до проституції залишилося менше кроку.

2. Депресія = секс на одну ніч

Цей пункт однаково працює як для жінок, так і для чоловіків. Багато людей усвідомлюють, що секс на одну ніч - дорога у нікуди, але продовжують знову і знову на неї ступати. Дослідження, проведене вченими із штату Огайо дозволило наблизитися до відповіді на питання: навіщо? Спостерігаючи за сексуальною поведінкою і психічним здоров'ям 10 тис. людей, учені дійшли висновку, що безладний секс найчастіше присутній у житті молодих людей, схильних до депресії. Люди більш зрілого віку (як чоловіки, так і жінки) вважають за краще займатися сексом із постійним партнером.

Автор: http://informat.com.ua/
 

3. Тут замішані гени

При вивченні сексуальної поведінки людини дослідники з Університету штату Нью-Йорк у Бінгемтоні припустили, що у невірності і сексуальній розбещеності винне ДНК людини. Вони вивчили поведінку 180 людей і протестували їх на наявність гена DRD4, який пов'язують із алкоголізмом, нав'язливою або ризикованою поведінкою, схильністю до азарту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Про що думають любителі випадкового сексу

Ген був виявлений у 43 людей, і більша половина з них повідомили про те, що мали випадкові сексуальні контакти і зраджували своїм постійним партнерам. У той же час група людей, у яких даний ген ні виявлено, демонструвала більш зважену сексуальну поведінку.

4. Чим ширші стегна, тим більш розкута жінка

Дослідження, проведене британськими вченими у 2008 році, показало, що жінки із пишними формами частіше мають випадкові сексуальні контакти. З'ясувалося, що серед чотирьох жінок із широкими стегнами у трьох хоч раз в житті був секс на одну ніч. Експерти вважають, що пояснення такої поведінки криється в еволюції виду: чим здоровіше "самка", тим більше у неї шансів до дітородіння, що є своєрідним маячком для чоловіків.

Автор: http://www.bbcccnn.com.ua/
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як пишнотіла Хільда стала зіркою пін-апу

5. Чоловіки знижують планки, жінки - піднімають

Ще одна цікава тенденція останніх років: представники обох статей демонструють помітну різницю у поведінці, коли справа доходить до зовнішності потенційного партнера для сексу. Як з'ясувалося, чоловіки не проти зайнятися сексом із менш привабливою жінкою, якщо отримують відмову від більш привабливої. У той час для жінок зовнішність чоловіка має велике значення: представниці прекрасної статі більш перебірливі.

Автор: http://kremlinpress.com/
 

Із кожним роком кількість людей, готових займатися сексом на першому побаченні, зменшується. Так заявили соціологи після аналізу анкет понад мільйона зареєстрованих користувачів сайту знайомств OKCupid.

Зараз ви читаєте новину «Жінки з пишними формами частіше мають випадковий секс - учені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути