понеділок, 26 вересня 2016 23:24

Топ-5 аргументів на користь сексуальності зрілої жінки

Топ-5 аргументів на користь сексуальності зрілої жінки

Вік часткового зниження жіночої сексуальності - 30-40 років. Жінку частіше застанеш працюючої допізна в офісі або на дитячому майданчику з дитиною, ніж в ліжку з чоловіком. А ось після 40 настає другий розквіт.

Чому зрілі жінки більш привабливі, пише psychologies

1. Вони вільні від соціальних зобов'язань, мають менше очікувань

У 40-45 жінка вже виконала свої матеріальні і соціальні завдання, реалізувалася як дружина і мати і поступово повертається в світ плотських втіх.

Для молодих жінок секс сам по собі рідко є цінністю. Вони шукають не просто сексуального партнера. Перед ними стоїть завдання - вийти заміж, народити дітей. Вони виставляють партнеру багато очікувань. Хорошому сексу часто заважають думки дівчини про те, чи готовий партнер на ній одружитися, і про розмір його доходів, про те, чи зможе він забезпечити сім'ю.

Зріла жінка розглядає секс як цінність саму по собі. Їй потрібно чуттєве задоволення. Заміжня вона вже, як правило, була; діти в більшості випадків у неї є, матеріальна база вибудувана, інші потреби задовольняють друзі і кар'єра. Немає ніяких очікувань, які створювали б напругу в сексуальних стосунках.

2. У них більш висока чуттєвість та оргазмічність

З віком сексуальність жінки розвивається по висхідній. Це підтвердили опитані жінки 45+. Чим більше у неї сексуального досвіду, чим вище її чутливість, тим більше вона оргазмічна. Для хорошого сексу потрібна повна присутність - "тут і зараз", а це у зрілих жінок виходить краще в зв'язку з відсутністю сторонніх думок і напруги.

3. У них більше інтересу, бажання та ініціативи

У зрілої жінки великий життєвий досвід. Вона бувала в різних ситуаціях, робила помилки та висновки. Свої комплекси і обмеження вона в значній мірою вже пропрацювала. Тому в її сексуальній поведінці більше свободи і менше сорому. Вона прямо висловлює потреби і бажання. Може фліртувати, зваблювати вербально або невербально, проявляти ініціативу в сексі.

Великий асортимент моделей сексуальної поведінки дає їй більше шансів бути затребуваною і реалізованою в сексі, а також знайти підходящого сексуального партнера для гармонійних, щасливих стосунків.

4. У них більше свободи у виборі партнерів

Внутрішня і зовнішня свобода, а також те, що вона знаходиться на піку сексуальності, дозволяє жінці 45+ розглядати в якості потенційних сексуальних партнерів чоловіків від 25 років до того віку, коли чоловік зберігає потенцію. Часто сімейні пари розпадаються після досягнення чоловіками віку 40-45 років. Найпоширеніша причина - проблеми з сексуальним життям. Іноді чоловіки йдуть до молодих жінок. Не менш часто дружини йдуть до більш молодих чоловіків.

Причина в біологічних циклах чоловіки і жінки. Пік сексуальності чоловіка припадає на 25-30 років. Пік сексуальності жінки - безпосередньо перед менопаузою у 45-55 років. Тому партнер-ровесник іноді перестає задовольняти сексуально зрілу жінку, і вона знаходить молодого коханця, рівень лібідо якого так само високий, як і у неї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 6 головних секретів людей, які багато займаються сексом

5. Вони психологічно зрілі

Секс нерозривно пов'язаний із стосунками в цілому, з почуттями партнерів. Жінка зрілого віку і психологічно більш зріла, тому в цілому створює більш гармонійні стосунки. У неї більше розуміння, прийняття, прощення, доброти, любові. А загальний емоційний фон відносин для сексу дуже важливий.

Нагадаємо, вчені назвали 9 речей, які вбивають сексуальне бажання

Зараз ви читаєте новину «Топ-5 аргументів на користь сексуальності зрілої жінки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути