понеділок, 15 серпня 2022 17:15

Смарт-іграшки для сексу подарують вам задоволення навіть, якщо Ви далеко один від одного

Смарт-іграшки для сексу давно вже увірвалися в наше життя та стали справжнім порятунком для багатьох пар. Зокрема, такі іграшки часто приходять на допомогу тим, хто через ті чи інші обставини виявляється далеко від коханих. Смарт-іграшки відрізняються від звичайних тим, що мають можливість синхронізації зі смартфоном через спеціальний додаток. Таким чином, навіть будучи на відстані від партнера, Ви все одно можете дарувати задоволення йому (або їй). Вам двом більше не доведеться обмежуватись можливостями своїх рук!

 

Які бувають смарт-іграшки

Існує величезна різноманітність "розумних" іграшок. Будь-який сексшоп може похвалитися широкою різноманітністю моделей як для жінок, так і для чоловіків. Жіночі іграшки - це насамперед різноманітні вібратори для внутрішньої та зовнішньої стимуляції, також можна зустріти і вагінальні кульки. Чоловічі іграшки - це різні мастурбатори, що зображують соковиту попку або піхву, що манить. Зрозуміло, існують й іграшки, які можуть використовувати обидві статі - наприклад, анальні стимулятори.

Мабуть, будь-який бренд іграшок, що поважає себе, має у своєму арсеналі хоч один "смарт"-девайс, адже такі іграшки не тільки для стосунків на відстані. За допомогою смарт-іграшок можна суттєво урізноманітнити сценарії інтимних ігор, додавши до них пікантного вогника. Забавлятися з такими штучками можна навіть перебуваючи на іншому кінці світу, не говорячи вже про тих, хто знаходиться в сусідніх кімнатах.

Смарт-іграшки Lovense

 

Один із передових виробників "розумних" іграшок для сексу - китайський бренд Lovense. Вони знають все про те, як дарувати насолоду! Головна особливість їх виробів у тому, що вони дозволяють передати контроль за Вашим задоволенням з партнером, з яким Вас можуть розділяти океани та континенти. Їхні іграшки завоювали вже сотні та тисячі сердець по всьому світу. Їх використовують навіть вебкам-моделі, адже функціональність іграшок вражає. Аксесуари Lovense можуть вібрувати в ритмі будь-яких звуків, у тому числі з ігор або програм. І, звичайно, ритм вібрації можна синхронізувати з Вашими улюбленими треками.

Зі смарт-іграшками Lovense можна з'єднуватися різними способами. Це можна зробити через смартфон і спеціальний додаток, для цього потрібно лише завантажити його для Android або iOS. Також можна синхронізувати іграшки з Windows PC з додатковим адаптером. Програма відкриває справжній безмежний доступ до всіх функцій і дозволяє виявити безмежність фантазії. У гостях, ресторані, на концерті — не важливо, де Ви чи Ваша половинка перебуватимете, адже встояти перед спокусою просто неможливо!

Зараз ви читаєте новину «Смарт-іграшки для сексу подарують вам задоволення навіть, якщо Ви далеко один від одного». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути