Ексклюзиви
понеділок, 26 вересня 2016 14:12

Пострибати після сексу: 5 найбезглуздіших методів контрацепції

Автор: Depositphotos
 

Всесвітній День контрацепції (World Contraception Day) відзначається 26 вересня, починаючи з 2007 року. Ініціатором кампанії став ряд організацій, що займаються питаннями репродуктивного здоров'я і проблемами планування сім'ї.

Їх мета - зниження високого рівня незапланованих вагітностей, а головний девіз: "Контрацепція - це ваше життя, це ваша відповідальність".

Про п'ять найбезглуздіших і небезпечних методів контрацепції пише Ivona

1. Часточка лимона або господарське мило

Незважаючи на те, що на сьогодні існує безліч методів ефективної контрацепції, деякі жінки продовжують експериментувати з "перевіреними бабусиними" методами. Вводять у піхву неймовірні жахи: починаючи від тампона, просоченого лимонним соком (або ж його часточки), і закінчуючи шматочком господарського мила. Побутує помилкова думка, що в кислому середовищі сперматозоїдам не вижити, але не забувайте, що при цьому не вижити і мікрофлорі піхви.

ДИВІТЬСЯ ВІДЕО: Чим відрізняється секс м'ясоїдів і вегетаріанців

Так ви не просто не захистите себе від незапланованої вагітності, а й заробите вагінальний кандидоз.

2. Спринцювання

Деякі жінки захищаються від небажаної вагітності за допомогою спринцювання. При цьому рідини можуть бути зовсім несподіваними - починаючи від розчину марганцівки і закінчуючи колою.

Наслідки подібних дій дорівнюють описаним вище, тому просто ніколи цього не робіть.

3. Перерваний статевий акт

Багато пар вважають за краще не витрачати купу грошей на презервативи і обирають найпростіший і найпоширеніший метод контрацепції - перерваний статевий акт.

У цьому способі є безліч недоліків, і ось основні з них:

• він не оберігає від захворювань, що передаються статевим шляхом;

• не всім чоловікам під силу контролювати еякуляцію, тому "проколи" неминуче трапляються;

• у змазці, яка виділяється з пеніса під час статевого акту, є незначна кількість сперми, яка теж може привести до вагітності.

Автор: Depositphotos
 

4. Календарний метод

Згідно зі статистикою, із 100 жінок, які намагаються вирахувати "небезпечні" і "безпечні" дні, вагітніють 40. По-перше, цикл періодично дає збій, і яйцеклітина може дозріти трохи раніше або пізніше вирахуваного вами періоду. По-друге, якщо сперматозоїдам вдасться пробратися в матку або труби, то вони зможуть там жити близько шести-семи діб і зустріти яйцеклітину.

5. Пострибати після сексу

Позбавитися сперми всякою ціною - такий девіз у цього методу. Деякі дівчата вважають, що після акту досить пострибати, і, напружуючи м'язи піхви, щоб позбутися від сперми, яка потрапила всередину. Інші намагаються її вимити, або сподіваються на те, що сперма вийде, якщо сходити в туалет одразу після сексу. Всі ці методи - смішні і неефективні. Сперматозоїди можуть досягти матки через кілька секунд після еякуляції, і, як вже було сказано вище, можуть там існувати протягом декількох діб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали найсексуальніші професії

Завжди пам'ятайте про захист перед сексом, особливо, якщо ви збираєтеся провести ніч з новим партнером. Культура сексу і контрацепції у багатьох країнах знаходиться на відсталому рівні, тому мало хто перед актом відверто скаже: "Вибач, у мене гонорея, сексу не буде".

Нагадаємо, азіатська компанія випустила презерватив з огидним ароматом

Зараз ви читаєте новину «Пострибати після сексу: 5 найбезглуздіших методів контрацепції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути