вівторок, 06 березня 2018 01:37

Під час епідемій і перед виступом - топ-6 ситуацій, коли необхідно зайнятися сексом

Якісний регулярний секс - запорука міцного здоров'я, гарного самопочуття та емоційної стабільності. Крім того, він приносить задоволення, відмовляти собі в якому немає жодного сенсу. Однак існують ситуації, коли зайнятися сексом не просто можна, а й треба.

Автор: 4mama
  Ранковий спонтанний секс стане прекрасним початком дня
Ранковий спонтанний секс стане прекрасним початком дня

Відразу після пробудження

Ранковий спонтанний секс стане прекрасним початком дня. Він здатний підняти настрій, укріпити нервову систему, наповнити тіло енергією не гірше ранкової гімнастики (тільки це буде набагато приємніше) і дати заряд бадьорості.

Перед публічним виступом

Щоб заспокоїтися перед важливим виступом, рекомендують випити трохи коньяку. Але така рекомендація підходить не всім, а запах алкоголю не зміцнює довіру до оратора. Щоб нормалізувати кров'яний тиск і заспокоїти нерви, краще зайнятися перед виступом сексом. Виявляється, гормон задоволення ендорфін, який виробляється організмом під час інтимної близькості, схожий за дією з опіатами і сприяє зняттю стресу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ексклюзивне інтерв'ю з секс-шопом "ОРГАЗМ"

У період епідемій

Хвороба ніколи не буває вчасною, адже безліч справ вимагають вашого термінового втручання. Тому під час епідемій грипу і вірусних інфекцій варто їсти багато цитрусових, пити чай з імбиром і ... займатися сексом. Вчені стверджують, що така практика зміцнює імунітет, а значить і до вірусних захворювань ви будете схильні до менше.

Автор: Росбалт
  Інтимна близькість допомагає позбутися від пригніченого стану, поліпшити настрій, розслабити тіло і дозволяє гормону задоволення витіснити весь негатив
Інтимна близькість допомагає позбутися від пригніченого стану, поліпшити настрій, розслабити тіло і дозволяє гормону задоволення витіснити весь негатив

Після занять спортом

Навіть якщо здається, що після пробіжки або тренажерного залу у вас зовсім не залишилося сил на секс, це не так. Під час занять спортом у чоловіків активно виділяється тестостерон, а у жінок поліпшується кровопостачання органів малого тазу. Феєричний оргазм вам забезпечений.

Після екстремальних ситуацій

Вам доводилося займатися сексом після стрибка з парашутом, катання на американських гірках чи інших ситуацій, пов'язаних з викидом адреналіну в кров? Спробуйте, це буде незабутня пригода. Адреналін ще протягом години-двох збуджує нервову систему, всі почуття загострюються, а сексуальна реакція посилюється.

Автор: uDuba
  Під час епідемій грипу і вірусних інфекцій варто їсти багато цитрусових, пити чай з імбиром і ... займатися сексом
Під час епідемій грипу і вірусних інфекцій варто їсти багато цитрусових, пити чай з імбиром і ... займатися сексом

Після важкого трудового дня

Що ви робите після важкого трудового дня? Швидше за все з'їдаєте свою вечерю, укладаєтеся на диван і дивитеся телевізор. А про що думаєте в останню чергу? Правильно, про секс. І дарма. Інтимна близькість допомагає позбутися від пригніченого стану, поліпшити настрій, розслабити тіло і дозволяє гормону задоволення витіснити весь негатив.

Зараз ви читаєте новину «Під час епідемій і перед виступом - топ-6 ситуацій, коли необхідно зайнятися сексом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути