середа, 21 липня 2021 19:00

Знайшли ще один спосіб визначити можливості чоловіка у ліжку

Знайшли ще один спосіб визначити можливості чоловіка у ліжку
Перший критерій - швидкість поглинання їжі. Фото: pixabay

Є п'ять способів, щоб побачити, який чоловік може бути у ліжку.

Це видно по тому, як саме він їсть, розповіла психологиня і сексологиня Наталя Єжова.

Перший критерій - швидкість поглинання їжі. Якщо він її не пережовує і їсть дуже швидко, то й секс буде такий же. Коли насолоджується кожним шматочком, смакує, деталізує, повільно пережовує, тоді інтим буде повільним.

Страви, які любить чоловік, також показують його сексуальні можливості. Коли їсть просту їжу, без приправ, соусів та іншого, то й секс буде монотонним. Якщо чоловік гурман, то в ліжку любить дивувати сюрпризами.

Підготовка до трапези відіграє важливу роль. Якщо приходить додому і нетерпляче біжить до їжі, то нетерплячий у ліжку. Коли ж готується повільно, миє руки, ставить серветки, то у сексі полюбляє прелюдію.

Перебірливість в їжі - ще один важливий фактор. Якщо партнер їсть все підряд, то й у сексі буде те саме. Гурмани, які стежать за стравами, ситістю і користю їжі, будуть уважними до контрацепції, здоров'я і статевої чистоти в стосунках.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Продукти, які псують романтику: що не можна їсти перед побаченням

Якщо партнер кладе їжу в рот швидко, неохайно, продукт падає з виделки, все розсипається, так само буде і в сексі. Якщо ж він акуратно ріже ножем, легенько кладе в рот, то і з діями під час інтиму буде максимально обережним.

Жінки із малим розміром грудей зраджують чоловікам частіше за інших. Дослідження виявило, що більше половини опитаних жінок із розміром грудей від АА до С, заводили коханців. Водночас, лише 11% опитаних купують сексуальну білизну, щоб здивувати свого чоловіка. А для коханців це роблять 73%. Загалом опитування проводили серед 800 учасниць.

Зараз ви читаєте новину «Знайшли ще один спосіб визначити можливості чоловіка у ліжку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути