Ексклюзиви
понеділок, 11 січня 2021 15:07

Як продовжити тривалість сексу

Як продовжити тривалість сексу
Кілька порад для тих, хто хоче триматися в ліжку довше. Фото: 365 дней

В одному з останніх великих досліджень йдеться про те, що тривалість сексу в різних парах (від проникнення до оргазму у чоловіка) залежить мінімум від трьох факторів і складає від 30 секунд до 45 хвилин.

Серед факторів можна виділити такі пункти:

• Скільки часу у чоловіка не було статевого контакту.
• Стан здоров'я.
• Напружено чи легко пройшов день.

Відомо, що чоловіки, які довго не мали інтимних зв'язків, можуть фінішувати за кілька десятків секунд. І навпаки – якщо це третій статевий акт за добу, то чоловік може протриматися довше. Проте, назвати "норму" тривалості сексу однозначно неможливо.

Як триматися довше

Якщо ж вам здається, що ви тримаєтесь в ліжку недостатньо довго, то радимо скористатися продуктами з секс-шопу. Перша річ, яка допоможе продовжити статевий акт – спрей, серветки чи лубрикант з компонентами, які притуплюють чутливість. В склад таких засобів може входити бензокаїн або ж екстракти рослин: імбиру, м'яти, женшеня та інші.

Спреї та лубриканти з пролонгуючої дією – ідеальний варіант для дому. Серветки зручно брати з собою на побачення чи у подорожі. І тут відзначимо те, що якщо певний засіб не надто допоміг вам, то варто спробувати інший, в складі якого є сильніші компоненти.

Другий спосіб продовжити ерекцію – скористатися ерекційним кільцем. Це спеціальні кільця з м'якого силікону, який добре тягнеться. Кільце надягається біля основи пенісу та трішки пережимає його. Від цього відлив крові від голівки пенісу припиняється та ерекція триває довше.

Більше того, в секс-шопі можна знайти такі кільця з пухирцями для стимуляції клітора та віброрежимами. Тобто, така іграшка не лише продовжить статевий акт, але принесе додаткове задоволення партнерці.

Також продовжити секс можна й регулярними тренуваннями. Пеніс чоловіка можна "накачати" практично так само, як і м'язи. Одну з найпопулярніших вправ потрібно робити таким чином. Приведіть пеніс в збуджений стан і повісьте на нього невеликий рушник для рук. Спробуйте підіймати та опускати рушник статевим органом. Якщо це вдається з легкістю, то рушник потрібно змочити. Такі вправи допоможуть не лише тренувати витримку, а й поліпшать чоловіче здоров'я.

Зараз ви читаєте новину «Як продовжити тривалість сексу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути