понеділок, 19 лютого 2018 05:28

Якісний секс в шлюбі штовхає на зраду

Якісний секс в шлюбі штовхає на зраду
Фото cikavosti.com

Американські вчені виявили, що чим краще секс в стосунках, тим вище ризик зради партнера. Висновки дослідження свідчать, що люди, які були дуже задоволені сексом в стосунках, з більшою ймовірністю зраджували своїм партнерам. Автори психологічного дослідження припустили, що це пов'язано з позитивним ставленням до сексу в цілому.

"У дослідженні брали участь 233 пари молодят, які детально і систематично описували своє сексуальне життя протягом 3,5 років. Обов'язковою умовою було повідомляти про випадки подружньої зради. Несподівано виявилось, що що люди, які були дуже задоволені сексом в стосунках, з більшою ймовірністю зраджували своїм партнерам. Ці опитані мали деяку залежність від сексу, тому їм не важливо було від кого його отримати", - йдеться в повідомленні.

Крім того, автори дослідження оцінили ймовірність зради респондентів, запропонувавши їм подивитися на фотографії привабливих і менш привабливих чоловіків і жінок, і повідомити, наскільки вони сексуальні в їхніх очах.

Було виявлено, що ті респонденти, які недовго розглядають фото, з меншою ймовірністю будуть зраджувати своїм партнерам в порівнянні з тими, хто дивиться на фотографію протилежної статі більш тривалий час. Незважаючи на те, що різниця в часі між тими, хто зраджує і тими, хто залишається вірним у шлюбі, була незначною - частки секунди, результати підтвердили, що ті респонденти, які розглядали фото довше інших, на 50 відсотків більше схильні до зради.

Дослідження також показало, що респонденти, які були вірні своєму партнеру, оцінювали людей на фото, як менш привабливих, ніж ті, хто був схильний зраджувати своєму партнеру. Це означає, що вірні партнери психологічно знижують рівень привабливості представників протилежної статі, уникаючи спокуси.

Науковці також з'ясували цікавий факт - чим більш об'єктивно приваблива жінка, тим більш імовірно, що вона залишиться вірною своєму партнеру. Втім, у чоловіків ситуація інакша - привабливі чоловіки були більш схильні зраджувати в порівнянні з менш привабливими чоловіками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали причини подружніх зрад.

Фахівці з Університету Флориди розробили нескладний психологічний тест, який дає можливість з великою ймовірністю передбачити, чи будуть молодята зраджувати одне одному. Дослідження полягало в тому, щоб протягом 4 років показувати молодій парі фотографії незнайомих людей. І найчастіше ті, кому люди на знімках здавалися симпатичними, зраджували партнера або розлучалися з ними.

Зараз ви читаєте новину «Якісний секс в шлюбі штовхає на зраду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути