середа, 20 березня 2019 01:35

Гарячі ігри у ліжку: як уникнути зрад
14

  Пари, які практикують рольові ігри, практично не розходяться і надовго зберігають пристрасть у відносинах.
Пари, які практикують рольові ігри, практично не розходяться і надовго зберігають пристрасть у відносинах.

Виявляється, пари, які практикують рольові ігри, рідше скаржаться на нерозуміння і побутові конфлікти. Рольова секс-гра - відмінна розрядка, яка знімає блоки і затиски і дозволяє вивільнити напругу, що нагромадилася, а також допомагає уникнути зрад. Це хороший спосіб краще пізнати один одного і зберегти пристрасть у стосунках.

Рольова гра і втілення спільних фантазій неймовірно зближує пару. Це зміцнює довіру і вміння не соромитися один одного, відчувати партнера і висловлювати свої емоції без обману. Коли пари розуміють, як це робити, у них докорінно змінюються відносини не тільки в ліжку, але й в житті.

Щоб допомогти сімейним парам урізноманітнити своє інтимне життя і навчитися реалізовувати фантазії один одного Олена Соловйова рік тому відкрила в Києві перший в Україні готель для рольових ігор Cherry Twins. Такі готелі в Європі стали класикою. Там є традиція - влаштовувати "вечір для себе". Це один вечір на тиждень, коли діти з нянею або бабусею, і немає ніяких розмов про справи і проблеми. Пари гуляють, вечеряють в улюбленому місці і потім усамітнюються в тематичних готелях, яких в Європі дуже багато. У таких готелях кожен номер - це декорація до сексуальної фантазії - від романтичних до жорстких БДСМ. Тут пари можуть грати в рольові ігри і втілювати всі свої бажання, не переймаючись покупкою спеціальних секс-меблів або девайсів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нова секс-іграшка дозволить знімати інтим зсередини

"Знаєте, з яким парадоксом я стикаюся найчастіше? - каже Олена Соловйова - Двоє людей багато років хочуть одного й того ж, збуджуються від дуже схожих сюжетів, але соромляться признатися один одному у своїх фантазіях. Так і живуть роками з нереалізованими бажаннями, наживаючи собі комплекси та психосоматичні проблеми. На жаль, повна відсутність сексуальної освіти в Україні, все ще високе табуювання теми сексу і все, що з ним пов'язано, призводить до того, що пари не вміють і соромляться обговорювати бажання.

Рольова гра - це "перезавантаження" ваших відносин. Ви можете ненадовго стати іншими людьми, помінятися ролями, побути в невластивій для себе ролі. Сексологами доведено, що пари, які практикують такі ігри, практично не розходяться і надовго зберігають пристрасть у відносинах".

"Звичайно, можна грати і вдома, - продовжує Олена, - якщо вам дозволяють умови і обставини. Одне "але": вдома складно створити потрібну атмосферу і антураж. Крім того, ті іграшки для дорослих, які ви можете спробувати у нас, ви навряд чи розташуєте у своїй спальні. Найважливіше те, що тематичний номер допомагає парі уникнути сором'язливого діалогу з описом своєї фантазії - досить просто вибрати номер і зробити партнеру сюрприз. У нас є навіть готові сценарії гри для кожної кімнати".

Щасливі, закохані, з палаючими очима, тримаючись за руки - ось як виходять пари після декількох годин терапії в номерах-фантазіях. Багато пар передумали розлучатися. Напишіть своїй половинці "У мене для тебе сюрприз" або "я хочу пограти в ..." вже зараз, і, можливо, ваш сьогоднішній вечір буде далекий від звичного сценарію.

Кімната "Гарем"
Кімната "Гарем"
Кімната "Готика"
Кімната "Готика"
Кімната "Домінація"

Не бійтеся нервувати. Граючи вперше, ви, швидше за все, будете почувати себе не в своїй тарілці і, ймовірно, почнете нервувати через побоювання, що це стане помітно і все зіпсує. В результаті хвилювання може розростатися дуже швидко. Як цього уникнути? Зрозуміти, що нервувати зовсім не так погано. Насправді хвилювання може поліпшити гру, додати в неї нюансів і емоцій. Сприймайте це як бонус новачка.

Встановіть правила. Проговоріть заздалегідь, які дії будуть вам однозначно неприємні (в першу чергу це відноситься до ігор, де є динаміка влади). І хоч непоправних помилок не буває, за задумом екшен повинен приносити тільки радість. Так фантазії крок за кроком будуть ставати сміливіше і відвертіше. Це важливо не тільки для якості сексу - більший рівень близькості і довіри позначиться і на відносинах в цілому.

Зараз ви читаєте новину «Гарячі ігри у ліжку: як уникнути зрад». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути