Ексклюзиви
вівторок, 13 вересня 2016 11:05

Бондаж ігри або як потрапити у пута задоволення

 

Пропозиція взяти участь у БДСМ сесії для багатьох може виявитися шокуючою, але мало хто відмовиться від сексуальної гри з наручниками. Незважаючи на те, що це цікавий спосіб, він - не єдиний.

Як за допомогою зв'язування додати пікантності в спальні і розширити репертуар чуттєвих методів розповідають консультанти інтернет-магазину Насолода-ѕех-ѕһор.uа.

Бондаж - це БДСМ практика, яка полягає в обмеженні рухливості. Його можна використовувати, щоб зафіксувати частини тіла разом, надати йому певне положення або створити ефект муміфікації.

Найпоширеніші напрями стіл-бондаж і роуп-бондаж. Отримали свої назви від матеріалів, які використовуються.

Одягніть на мене наручники, офіцер

 

Наручники - це найпростіший й найбільш захоплюючий спосіб долучитися до бондаж-ігор. Вони дають відчуття безсилля і підпорядкування, залишаючи можливість рухатися.

Ви можете прикувати партнера наручниками до ліжка і, дразнячи, дослідити кожен сантиметр його тіла. Або скувати його руки за спиною, сидячи на стільці. Це чудова поза для інтимного танцю на колінах, він зможе дивитися і збуджуватись, але не зможе до вас доторкнутися.

Новачкам ми радимо використовувати пом'якшені кайдани, наприклад Furry Fun Cuffs - це металеві наручники, покриті штучним хутром. Метал надійно обмежить рухи вашого партнера, а м'яке хутро залишить відчуття комфорту і дозволить запобігти травмуванню шкіри. Безліч яскравих кольорів дозволять вибрати девайс за смаком, і отримати не тільки чуттєве, але й естетичне задоволення.

Зв'яжіть мене красиво

 

Зв'язування мотузкою може здатися страшним, але це може бути і дуже еротичним, якщо все зроблено правильно. В рамках роуп-бондажа йде найпопулярніша японська техніка еротичного зв'язування, шибарі.

Шибарі не обмежується знерухомленням партнера, її мета - розкриття краси тіла і фантастична стимуляція інтимних зон.

Граючи на контрасті грубої мотузки з ніжною, гладкою шкірою, шибарі підкреслює еротичність тіла, його чуттєвість і вразливість. А вузли і мотузка розташовуються на тілі так, щоб стимулювати ерогенні зони.

Традиційно в шибарі застосовується конопляна або джутова мотузка, але новачкам ми радимо починати з більш м'якої шовковистої Japanese Silk Love Rope. Вона така ж міцна, як прядивна, але не натирає і не травмує шкіру.

Крім мотузки, в комплект входить ілюстрована інструкція, яка допоможе освоїти основні прийоми та вузли шибарі і зробить ваші перші кроки легкими і захоплюючими.

Зараз ви читаєте новину «Бондаж ігри або як потрапити у пута задоволення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути