четвер, 03 червня 2021 21:00

Атребути повільного сексу, щоб він приносив задоволення

Атребути повільного сексу, щоб він приносив задоволення
Ще одна запорука хорошого повільного сексу - підходяща поза, щоб якнайкраще контролювати тіла. Фото: pexels

Швидкий секс для багатьох стає можливістю випустити бурхливу пристрасть.

Насправді часто процес перетворюється в гарячковий забіг, щоб швидше розслабитись, пише cosmo.com.ua.

Такий поспіх стає причиною того, що партнери не отримують задоволення від дотиків до тіла коханої людини. Їм важко насолоджуватися кожним рухом, неспішно досліджувати власне тіло, шукаючи нові відчуття.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гарячі місяці - коли найбільше хочеться сексу

Завдяки певним прийомам можна отримати задоволення від повільного сексу. Один із них - це атмосфера. Приємні запахи, кольори, музика надихнуть партнерів на повільний та чуттєвий секс. Можна запалити свічки, додати вино, постелити красиву білизну та приготувати улюблені іграшки. Музика може відповідати ритму любові.

Ще одна запорука хорошого повільного сексу - підходяща поза, щоб якнайкраще контролювати тіла. Наприклад, doggy style - це не найбільш вдалий задум. Варто краще спробувати місіонерську позу і різні варіанти "ложки" і "наїзниці".

Необхідно сповільнити прелюдію і розтягнути її. Зробити ніжною, повільною і неквапливою і тоді починати чуттєвий секс. Якщо ж упустити прелюдію, чи пришвидшити її, то задоволення від повільного сексу не буде.

Варто й дослідити ті частини тіла партнера, які зазвичай залишаються без уваги, щоб дізнатися більше про те, які відчуття викликають у хлопця дотик до щиколоток, живота, внутрішньої сторони зап'ясть. Можна зробити партнеру еротичний масаж з ароматичними свічками та ефірними маслами.

Чоловіки нерідко ходять у спортзал, щоб їхнє тіло стало привабливішим для жінок. Є місця на тілі чоловіка, які подобаються жінкам найбільше. Одне із них - сідничні м'язи. Якщо вони пружні, підтягнуті, то це привабливо.

Зараз ви читаєте новину «Атребути повільного сексу, щоб він приносив задоволення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути