середа, 20 лютого 2019 11:30

Які секс-іграшки користуються найбільшою популярністю в українців
8

Більше 5 млн осіб відвідало один з найпопулярніших секс-шопів України в 2018 році, що на 1 млн більше ніж у минулому році. Магазин 69.Toys приводить Інфографіки продажів секс-іграшок за категоріями і карту регіонів України, де інтим-товари користувалися найбільшою популярністю. Середній кошик склав 1008 грн.

Секс-шоп виділяє ТОП-5 категорій іграшок, які користувалися максимальною популярністю в минулому році. Найбільшим попитом в Україні користувалися товари з вібруючим механізмом – вібратори. У цій категорії магазин відзначає особливу популярність багатофункціональних вібраторів з силікону. На другому місці опинилися анальні іграшки. Анальні пробки і масажери простати продавалися більше інших в цій категорії. Незмінним атрибутом практично для всіх секс-іграшок стали лубриканти, які і посіли третє місце рейтингу. Серед чоловіків користувалися великою популярністю кільця для продовження статевого акту, а також насадки-подовжувачі. Замикають 5-у ТОПу БДСМ-товари. Батога, кляпи, наручники і маски з кожним роком користуються все більшою популярністю.

Менше 10% від загального числа продажів в порядку убування отримали наступні категорії: секс білизна, ділдо, вагінальні кульки, збуджуючі засоби, мастурбатори, помпи, страпони, засоби для подовження статевого акту, парфумерія, масажні масла і секс-ляльки.

 

За даними Google Analytics, більше половини всіх покупок зробили громадяни у віці від 25 до 34 років. Покупці чоловіки – 58%, жінки – 42%. Магазин 69.Toys пояснює це тим, що дуже часто чоловіки роблять такі подарунки для своїх жінок щоб урізноманітнити сексуальне життя або в якості заміни на період своєї відсутності, наприклад, на час тривалих відряджень.

 

Прогнозовано лідером з продажу секс-іграшок серед регіонів став Київ. Слідом за столицею частіше за інших купували товари для дорослих жителі Одеської, Дніпропетровської, Харківської та Львівської областей. До 2014 року в ТОП-5 регіонів постійно входили Донецька область та АР Крим.

Використовуючи сервіс Google Trends, можна побачити популярність тих чи інших запитів в процентному співвідношенні до числа жителів. Так, запит "ділдо" найбільше цікавив жителів Черкаської області. Луганська область лідирує за кількістю запитів "БДСМ" на 1000 жителів. А збуджуючими засобами найбільше цікавилися в Чернігівській області.

 

Також секс-шоп опублікував ТОП-5 бестселерів 2018 року. Абсолютними лідерам серед секс-іграшок стали:

1. Анатомічний вібромасажер Gjack 2 від британського бренду Gvibe. Водонепроникний вібратор з якісного силікону, без запаху, має безліч функцій і приємний вібромеханізм.

 

2. Вібратор Neo Rabbit від нідерландського бренду Toy Joy. Особливістю цієї моделі є наявність 2-х незалежних моторчиків для одночасної стимуляції всіх ерогенних зон. Є можливість управління кожним моторчиком окремо.

 

3. Анатомічний вібромасажер – GVibe 2 від британського бренду Gvibe. Секс-іграшка для пар стала справжнім світовим бестселером в минулому році. Водонепроникний вібратор з якісного силікону, без запаху, має безліч функцій і три потужні, але тихі моторчики для стимуляції точки G, стінок піхви і входу в піхву. Можлива стимуляція простати.

 

4. Маленька силіконова пробка з кристалом. Якісний силікон, яскравий дизайн і ергономічність в поєднанні з ціною зробили цю пробку лідером продажів в своєму розділі.

 

5. Антибактеріальний лубрикант Bioglide Safe від німецької компанії Joy Division. Флагман серед змазок для вагінального сексу. Підходить для всіх типів секс-іграшок, а також має антибактеріальні властивості, що робить цей лубрикант абсолютним лідером однойменного розділу.

 
Зараз ви читаєте новину «Які секс-іграшки користуються найбільшою популярністю в українців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути