середа, 03 лютого 2016 11:02

Як весь світ дивиться порно: 13 цікавих фактів

Відомий сайт Pornhub, опублікував цікаву статистику, в якій зібрані всі подробиці того, як люди по всьому світу дивляться порно.

Як люди по всьому світу дивляться порно

 

Факт про перегляд порно №1. За минулий 2015 рік люди подивилися 4 мільярди 392 мільйони 486 тисяч 580 годин відео порнографії. Це, якщо вірити вченим, в два рази довше, ніж вид хомо сапієнс живе на планеті.

Факт про перегляд порно №2. Всього було переглянуто 87 849 731 608 роликів (а це ще не рахуючи інших сайтів з порно). Якщо прикинути, то ці ролики можна розподілити по 12 відео на кожного жителя Землі.

Факт про перегляд порно №3. Кожну секунду на сайт з порнографією Pornhub заходять 6 тисяч 700 осіб. Є підозра, що навіть з робочих місць.

Факт про перегляд порно №4. Найпопулярнішим тегом для пошуку порновідео стало слово #Love.

Факт про перегляд порно №5. Країною, в якій найбільше дивляться порно, стала Америка. У двадцятці любителів гарячих відео немає України, але туди потрапили Польща, Росія та Румунія.

Факт про перегляд порно №6. Зате Україна увійшла в список користувачів, які використовують сайт по-швидкому. Так, українці затримуються на сайті 7 хвилин, а от філіппінці тримаються близько 13 хвилин.

Факт про перегляд порно №7. Порно найчастіше дивляться по суботах з 9 до 12 вечора. Мабуть, для всіх це офіційні години релаксу.

Факт про перегляд порно №8. Дивно, але вдень і вночі порно активно дивляться жінки, встигаючи переплюнути в цьому чоловіків. А ось вранці перехоплюють естафету чоловіки.

Факт про перегляд порно №9. Якщо вірити статистиці, українцям подобається дивитися на жінок старшого віку, в Америці популярні лесбіянки, а в Росії анальний секс.

 

Факт про перегляд порно №10. Ну а найбільш популярні запити на порносайті можна вже назвати класикою в світі еротичних фантазій. Там лідирують "лесбійки" (це найпопулярніший запит серед жінок), "підлітки" та "мачуха".

Факт про перегляд порно №11. Патріотизм серед любителів порно теж має значення. Як виявилося, представники деяких країн часто вперто шукають порнографію з співвітчизниками.

Факт про перегляд порно №12. Приблизно третина відвідувачів Pornhub у віці від 18 до 24 років, решта – це більш зріла публіка.

Факт про перегляд порно №13. Користувачі порносайтів люблять адаптацію до реалій або популярних подій. Так, в день народження Кейт Міддлтон відео з нею намагалися знайти частіше звичайного, а в прем'єрні дні "Зоряних воєн" запити з цим культовим фільмом збільшилися на 1854%. До речі, персонажів серіалу "Гра престолів" теж хочуть бачити в порно.

Зараз ви читаєте новину «Як весь світ дивиться порно: 13 цікавих фактів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути