пʼятниця, 30 жовтня 2020 15:55

Як спокусити чоловіка: еротична білизна і не тільки

Сподобався чоловік, і він відповідає взаємністю, але до головного справа ніяк не дійде? Побачення, квіти, романтика – але сучасній дівчині хочеться трохи більше. Як же підштовхнути свого обранця до активних дій, щоб він нарешті побачив у вас сексуальну кішечку? Є кілька безпрограшних способів: починаючи з елегантної еротичної білизни і закінчуючи сміливими експериментами...

  Атласний корсет і панчохи на підв'язках сподобаються шанувальникам класичної сексуальності
Атласний корсет і панчохи на підв'язках сподобаються шанувальникам класичної сексуальності

Спосіб 1, скромний: сюрприз під одягом

Мрієте, щоб побачення нарешті завершилося в ліжку? Тоді натякніть вашому коханому, які чудеса його чекають. Натякати, звичайно, краще не словами: нібито раптово виглянуло в розрізі мереживо від панчохи, злегка помітна під сорочкою портупея, що просвічує з-під напівпрозорої блузки бодістокінг ... Тут все залежить від вашої сміливості і переваг.

Атласний корсет і панчохи на підв'язках сподобаються шанувальникам класичної сексуальності. Різні портупеї і білизна з стреп привернуть увагу партнера, що мріє про легке БДСМ. Бодістокінг на все тіло не залишить байдужими молодих і гарячих. А колготки з прорізом в самому інтимному місці змусять солодко затремтіти любителя офісного дрес-коду! Вам знадобиться тільки купити еротичну білизну в обраному стилі і вести себе впевнено і розкуто. Тоді солодке продовження вечора не змусить себе чекати!

Спосіб 2, на побаченні: Еротичний масаж з родзинкою

Почати вечір з хвилюючого масажу – це ж класика, скажете ви і матимете рацію. Однак звичний масаж стане набагато більш збудливим, якщо для нього використовувати ароматичну масажну свічку. Тільки уявіть: романтична атмосфера, свічка поширює хвилюючий аромат полуниці, шоколаду або екзотичних квітів, ви вже зняли з нього сорочку ... і берете масажну олію прямо з свічки – теплу, ніжну й ароматну. Чуттєве задоволення від такого масажу швидко налаштує на більш відверте продовження гри.

Такі свічки спеціально роблять низькотемпературними: при горінні масло тане і стає чудовим масажним маслом, зволожуючим шкіру і залишає на ній ніжний аромат. До того ж, можна вибрати свічку з ефектом афродизіака, щоб посилити враження.

  Різні портупеї і білизна з стреп привернуть увагу партнера
Різні портупеї і білизна з стреп привернуть увагу партнера

Спосіб 3, для найсміливіших: Виконання фантазій

Цей варіант вимагає невеликої підготовки. Заздалегідь заведіть зі своїм обранцем відверту розмову, і постарайтеся дізнатися, кого він бачить в еротичних фантазіях? Вчительку з англійської, яка в 8 класі на нього грайливо подивилася? Стюардесу рейсу німецьких авіаліній? А, може, послужливу покоївку або владну пані в латексі? Дізналися мрію? Найскладніше позаду! Купуємо відповідний костюмчик, і зустрічаємо коханого. Він точно не встоїть!

Маленька порада: не варто спокушатися низькими цінами, тому що маломірний наряд з блискавкою, що заїдає, та з нитками, що стирчать може не спрацювати. Тому купити еротичну білизну краще в перевірених магазинах, таких як, наприклад, passion.com.ua. І не забувайте заздалегідь зняти свої мірки, щоб замовлений сексуальний наряд був впору.

Спосіб 4, для впевнених в собі: Фотосесія в стилі ню

Це, звичайно, дуже сміливий шлях, але воно того варте! Спробуйте подарувати коханому своє фото в стилі ню – або в красивій рамці, або в електронному вигляді, це не важливо. Головне, щоб фото було якісним, а ви на ньому – справжньою богинею. Якщо немає можливості замовити професійну фотосесію, обладнайте фотозону самі: світлі стіни, драпірування з тканини, яскраве світло і міні-штатив для смартфона творять чудеса.

  Еротична білизна допоможе звабити чоловіка у ліжку
Еротична білизна допоможе звабити чоловіка у ліжку

Пам'ятайте, що натяки залучають набагато більше, ніж відверта нагота. І щоб на фото ви були дійсно королевою, не забудьте аксесуари і еротичну білизну: бюстгальтер з напіввідкритими грудьми, мікро-трусики, панчохи, різні кісточки і пір'я, батоги і наручники зроблять фотографії і створять образ, який точно оцінить ваший обранець.

Зараз ви читаєте новину «Як спокусити чоловіка: еротична білизна і не тільки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути