субота, 30 вересня 2017 01:37

31 грайливе фото молодої й скандальної вдови Г'ю Гефнера
31

Автор: facebook.com / CrystalHarrisHefner
  Крістал Гефнер
Крістал Гефнер

Коли в світі почали писати про смерть 91-річного засновника журналу Playboy Г'ю Гефнера, його дружина Крістал, 31 рік, публікувала невимушені пости в Facebook. За спостереженнями підписників, американська модель не покидала соцмережу протягом доби.

Майже кожні дві години вона постила нові записи, ніби не знала про те, що її чоловік помирає. Як тільки Крістал Гефнер жорстко розкритикували, пости, зроблені за останні 6 годин, були видалені. При цьому на її сторінці залишився відеоролик, на якому люди веселяться.

Gazeta.ua зробила добірку найбільш грайливих фото молодої вдови Г'ю.

Крістал Гефнер
Фото: facebook.com / CrystalHarrisHefner
Крістал Гефнер
Крістал Гефнер
Крістал Гефнер
Крістал Гефнер

Головною жінкою Гефнера і всього Playboy вважається його перша дружина Міллі Вільямс. Саме вона випускає всесвітньо відомий журнал. Г'ю і Міллі були одружені 10 років - з 1949 по 1959-й. У них народилися дочка і син. Міллі завжди відгукувалася про свого чоловіка як про прекрасного батька, незважаючи на його імідж коханця-гедоніста.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто з українок подражнив сексуальними принадами в Playboy

Гефнер вдруге одружився в 1989 році на "Родзинці року" Playboy і своїй коханці Кімберлі Конрад. Ця дівчина народила Гефнеру двох синів. Завдяки Кімберлі життя в особняку Гефнера стало не таким бурхливим і кількість моделей, які проживають у ньому, помітно зменшилася. У 1999-му році подружжя розлучилося, але офіційно вони розірвали шлюб лише в 2009-му, за 20 років після весілля. Конрад використала свою популярність і стала активним борцем за права тварин.

Гефнер і Крістал Харріс відсвяткували весілля в 2012 році у Лос-Анджелесі. Засновник Playboy відзначав, що його не бентежить різниця у віці в 60 років і він готовий жити з дружиною до самої смерті. Однак Кристал не успадкує ні цента з 50-ти мільйонного статку покійного чоловіка. Перед весіллям із Гефнером вона підписала шлюбний контракт з жорсткими умовами. Її ім'я не згадується в заповіті бізнесмена.

За словами самого Г'ю Гефнера, у нього було понад тисячу жінок. Більшість з них - моделі Playboy. Він не раз відкрито говорив, що регулярно вживав Віагру для чоловічої потенції. У Гефнера також були інтимні стосунки з чоловіками.

Перше видання Playboy було опубліковане в грудні 1953-го, на обкладинці позувала оголена Мерілін Монро. Напередодні Гефнеру попалася на очі стара армійська листівка із зображенням секс-символу. Монро наче підморгувала йому з картинки. Згодом Гефнер купив місце на кладовищі поряд із Мерілін.

Зараз ви читаєте новину «31 грайливе фото молодої й скандальної вдови Г'ю Гефнера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути