четвер, 25 травня 2023 16:56

10 випадків, коли секс не приносить задоволення. Добірка від Self Lover

Автор: Racool_studio/Freepik
 

Не варто засмучуватися, коли секс із бажаним чоловіком не виправдав бажання. Цьому є безліч причин, у яких насамперед потрібно розібратися.

Компанія Self Lover розповість про 10 випадків, які є причинами відсутності оргазму під час статевого акту.

10 причин поганого сексу

1. По-перше, жінка повинна звикнути до чоловіка не тільки морально, а й фізично, щоб секс із ним був більш розкутим. Коли жінка затиснута, це заважає повністю насолодитися статевим актом, не кажучи вже про оргазм. Якщо чоловік мало знайомий, то в пані лише одні думки виникають у голові - чи достатньо вона гарно виглядає тощо.

2. Нудний статевий акт. У самий розпал пристрастей жінка думає тільки про те, як би їй не запізнитися завтра на манікюр і встигнути ще сходити до перукаря.

3. Під час сексу можна запросто завдати випадково собі травму. Наприклад, вдаритися головою об стінку. Або рамка з фотографією впаде на голову. Буває, що сам партнер ненавмисно зачепить ліктем свою даму в пориві пристрасті. У таких ситуаціях уже точно не до сексу.

4. Несподіваний фетиш. У сексі немає перешкод і заборон, але все повинно бути за обопільною згодою. Не завжди несподівані сюрпризи сприймаються позитивно. Хтось хоче розслабитися і отримати задоволення, а хтось хоче бурхливої та екстремальної ночі з усіма наслідками, що випливають.

5. Менструація одна з причин, через яку жінці не до сексу. По-перше, це дуже болісно під час місячних, а по-друге ніяково перед чоловіком.

6. Є такі чоловіки, яким подобається підкрастися до своєї дами в той момент, коли вона приймає душ. Вони чомусь думають, що це дуже сексуально. Але насправді займатися коханням у душі, коли все тіло в мильній піні, некомфортно. Є ризик посковзнутися і сильно вдаритися.

7. Секс, коли обидва партнери під дією алкоголю. Випити трохи, звичайно, можна і потрібно. Але тільки не сильно напиватися. П'яний секс, особливо якщо він не обопільний, може призвести до з'ясування стосунків. А, найприкріше, що наступного дня можна і не згадати, як і що сталося.

8. Несподівані експерименти. Різноманітність у сексі - це добре, але коли знаєш, чого можна очікувати, якщо йдеться про вібратор для жінок. Але буває й таке, що дама вибрала інтимну змазку з полуничним смаком, а в чоловіка на цей запах алергія. І наступного дня він прокидається весь у червоних плямах і сильним свербінням на статевому члені.

9. Відсутність любові. Любов дуже важлива для інтимних стосунків. Секс без любові, звісно, теж приносить задоволення. Але з часом він починає набридати і дратувати.

10. Прояв егоїзму. Секс - це не робота, це процес, під час якого обидва партнери дарують і приймають ласки. Якщо чоловік думає тільки про своє задоволення, то дама не може з ним добре почуватися.

Секс дуже важливий для будь-якої людини, не кажучи вже про закохані пари, які і дня не можуть прожити один без одного. Хороший оргазм може зняти стрес і зробити людину найщасливішою на землі.

Зараз ви читаєте новину «10 випадків, коли секс не приносить задоволення. Добірка від Self Lover». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути