середа, 02 жовтня 2024 00:30

10 продуктів, які підвищують сексуальну витривалість у ліжку

10 продуктів, які підвищують сексуальну витривалість у ліжку
Перелік продуктів, які підвищують вашу сексуальну витривалість і сексуальний потяг Фото: pinterest

Коли справа доходить до сексу, більшість людей були б не проти трохи підвищити свій сексуальний потяг і витривалість.

Є продукти, які можуть підвищити ваше сексуальне задоволення.

Дослідження, опубліковане в Journal of Sexual Medicine, показує, що більшість пар витрачають на інтимні стосунки від трьох до 13 хвилин, тоді як інші дослідження показують, що жінки зазвичай вважають за краще, щоб секс тривав від 15 до 25 хвилин. Незважаючи на це, нічого поганого не може статися, якщо попрацювати над цим трохи довше.

Певна їжа є ключовою. Вона покращує кровообіг і містить вітаміни, що підвищують витривалість.

Яблука

Яблуко може допомогти збільшити вашу сексуальну витривалість. Це все завдяки високому вмісту в яблуках кверцетину, флавоноїду-антиоксиданта, який відіграє важливу роль у покращенні витривалості.

Дикий лосось

Згідно з дослідженням у журналі Food & Function, ця риба є хорошим джерелом омега-3 жирних кислот, які сприяють виробленню оксиду азоту, допомагаючи вам залишатися сильними. Крім того, додаткові дослідження показали, що скорочення калорій і дотримання середземноморської дієти, багатої на продукти, рибу, цільні зерна та корисні жири (наприклад, омега-3), може покращити еректильну функцію у чоловіків з метаболічним синдромом.

Банани

Сексуальний натяк на банани також може допомогти вам підготуватися до вечірніх свят, але цей тропічний фрукт повний простих вуглеводів, які забезпечують вас енергією. Банани також багаті калієм, що є мінералом, який розслаблює м'язи, і може допомогти зменшити судоми та м'язові спазми, які заважають вам займатися сексом. Крім того, Американська кардіологічна асоціація стверджує, що калій може допомогти знизити артеріальний тиск, що може підвищити сексуальну активність, забезпечуючи належний приплив крові до певних частин тіла, включаючи статеві органи.

Вівсянка

Незважаючи на те, що це не найсексуальніша їжа, це популярне зерно для сніданку пропонує багате джерело амінокислот будь-якого типу зерна, яке зазвичай використовується для лікування еректильної дисфункції.

Часник

Стародавні єгиптяни використовували часник для підвищення витривалості. Дослідження Journal of Nutrition підтвердило, що вживання екстракту часнику може допомогти зупинити утворення нових жирових відкладень, які називаються бляшками, в стінках артерій. Так, це також включає артерії, що ведуть до вашого пеніса. Зберігайте своє серце здоровим і свою ерекцію міцною, додаючи трохи часнику до своїх щотижневих страв.

Горіхи

Щоб переконатися, що ви можете протриматися скільки завгодно, коли прийде час, спробуйте додати трохи горіхів у свій раціон. Фісташки, арахіс і волоські горіхи містять амінокислоту L-аргінін, будівельний блок оксиду азоту - природного газу, який допомагає підтримувати ерекцію. У горіхах також багато магнію, який може підвищити енергію та витривалість.

Консервований тунець

Для швидкого заряду енергії шукайте вітамін B-12. Цей мікроелемент пов'язаний з оптимальною розумовою функцією та високою енергією, оскільки він допомагає підтримувати здоров'я ваших нервів, мозку та крові, що робить його поживною речовиною, яка може сприяти підвищенню сексуального потягу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Банани, холодний душ і сон голяка: прості речі, які допоможуть досягнути піку насолоди в сексі

Буряк

Мікроелементи, які містяться в буряку, допоможуть збільшити загальний кровотік, що може бути корисним для вас у ліжку під час сексуальної активності.

Шпинат

Шпинат може збільшити вашу сексуальну витривалість. Відповідь полягає у високому вмісті аргініну. Коли ця амінокислота потрапляє в організм, вона перетворюється на оксид азоту, який допомагає ініціювати та підтримувати ерекцію.

Яловичина

Тепер у вас є ще один привід замовити стейк. Ніацин (вітамін В3) особливо корисний, коли йдеться про підвищення вашого лібідо. Дослідження Journal of Sexual Medicine показало, що чоловіки, які страждають на імпотенцію і приймали добавку ніацину, повідомили про значне покращення.

Серед жінок віком від 18 до 70 років провели опитування і визначили вік, в якому вони відчувають найбільш інтенсивні оргазми.

В ході опитування з'ясувалося, що 63% жінок старше 45 років майже завжди досягають найвищої точки насолоди в сексі. І лише 36% жінок здатні отримати оргазм у віці до 25 років.

Зараз ви читаєте новину «10 продуктів, які підвищують сексуальну витривалість у ліжку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути