понеділок, 20 березня 2017 09:46

"Взяла на роботу шістьох тезок" - переселенка відкрила оригінальну кав'ярню
6

Фото: "Вчасно"

У Слов'янську Донеччини переселенка з окупованої частини Луганської області Юлія Горюн і місцева жителька Юлія Черкасова відкрили кав'ярню "Hand Made". Заклад прикрашений виробами ручної роботи, які можна придбати.

"Відвідувачі кафе можуть не тільки випити кави з тістечками та солодощами, але і купити щось з іграшок або інших виробів ручної роботи, - розповідає Юлія Горюн. - Свої вироби приносять до нас на продаж місцеві майстри, тут виставлені роботи 40 осіб. Так що кав'ярня стала майданчиком для майстрів декоративно-прикладної творчості", - передаэ vchasnoua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Морозиво зі смаком пива" - як заробляють на солодкому бізнесі

У кав'ярні організовують і проводять заходи для дітей і дорослих. До Дня святого Валентина вчилися робити пряники, діти розповідали вірші про кохання.

"Все це безкоштовно для жителів і гостей міста, ми поки вчимося організовувати свята та заходи", - каже Юлія Черкасова.

У кав'ярні "Hand Made" працюють п'ять співробітниць з ім'ям Юлія. Одна з них – 25-річна Юлія Степанова, яка приїхала в Слов'янськ з Мар'їнки. Дівчина не змогла знайти роботу за фахом. Тепер працює адміністратором торгового залу.

Зараз ви читаєте новину «"Взяла на роботу шістьох тезок" - переселенка відкрила оригінальну кав'ярню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1865
Голосування Чи прийнятні умови кредитування для переселенців у 20% річних?
  • Так, за новими умовами зможу взяти кредит
  • Так, але доведеться у всьому собі відмовити
  • З такими умовами є ризик влізти в борги
  • Ні, бо не має стабільного доходу
  • Не братиму кредит через великий відсоток
Переглянути