вівторок, 13 червня 2017 17:39

5 місць для літнього відпочинку дітей переселенців
6

Gazeta.ua підготувала п'ять варіантів для літнього відпочинку, оздоровлення, розвитку дітей та молоді з родин переселенців.

Музичий Girls Camp

Дівчат 14-17 років чекають у 5-денному таборі в Київській області. Там волонтери з інших країн проводитимуть тренінги з тайм-менеджменту, самопрезентації, особистісного розвитку. А також веселі розваги, екскурсії, квести, намети, вогнище, зорі, пісні.

Для участі необхідно до 25 червня заповнити анкету та сплатити організаційний внесок 300 грн.

Контакти для довідок: 0(96) 25 37 305 (Іванка), [email protected]

Автор: Анна Дерев'янко
  Girls Camp
Girls Camp

ФРІ-табори для молоді

Для усіх школярів та студентів, яким набридли нудні лекції, ФРІ пропонує долучитись до літніх наметових таборів у різних регіонах України.

На кожному з ФРІ-таборів на учасників чекають неформальні тренінги з громадянської активності, управління проектами, медіа, захисту прав та ще багато цікавого.

"Щорічно осередки Всеукраїнської молодіжної громадської організації ФРІ проводять до 20 таборів за участю від 50 до 200 учасників на кожному з них. Кожний табір має унікальну програму та дає багато корисної інформації, яку можна застосувати в будь-якій сфері життя", – розповідають організатори.

Для участі усім охочим потрібно заповнити анкету та обрати один із 17 таборів.

Автор: Анна Дерев'янко
  ФРІ табір
ФРІ табір

Літній наметовий табір "Витоки"

У "Витоках" у Черкаській області працюють за скаутським методом. Кожен педагог - старший друг та помічник.

"Діти обирають самостійно чим саме їм хочеться займатись – туризмом, стрільбою з луку чи відвідати спортивні змагання. Проте акцент роблять на командній роботі, де дорослі підтримують та допомагають", – зазначають організатори.

Для участі в третій (27 липня - 9 серпня) та четвертій зміні (9-22 серпня) потрібно надати довідку внутрішньо переміщеної особи з тимчасовою реєстрацією (проживанням) у Києві, Київській або Одеській областях.

Контакти для довідок: 0(96) 202 84 08; 0(63) 633 96 05, сайт табору.

Автор: Анна Дерев'янко
  табір "Витоки"
табір "Витоки"

Творчий простір "ДЗИГА" в Києві

Чудовий варіант для безкоштовного літнього дозвілля в місті. З дітьми 6-12 років проводять психологічні та спортивні заняття, інтелектуальні ігри та творчі майстер-класи.

"Діти переселенців можуть відвідувати десятиденний літній табір або окремі заняття чи екскурсії", – відзначила волонтер ресурсного центру "ДИТИНЕЦЬ", де поводять табір.

Для участі необхідно заповнити онлайн-анкету та зібрати пакет документів: копію довідки переселенця, копію свідоцтва про народження дитини, копію паспорта та ІПН одного з батьків, довідку від педіатра (форма 079/о).

Більше інформації за телефонами: +380(50) 382 98 89, +38(097) 046 98 89.

Автор: Анна Дерев'янко
  творчий простір "Дзига"
творчий простір "Дзига"

Відпочинок у рамках проекту "Мирне літо – дітям Донбасу" Гуманітарного штабу Ріната Ахметова

Для дітей віком 8–14 років з родин, які проживають на непідконтрольній Україні території і в "сірій зоні", а також переселенців є нагода відпочити в лісовому та двох морських літніх таборах.

"Емоційне розвантаження – дуже важливий чинник для дітей, які живуть у постійному напруженні. І навіть якщо вони переїхали на мирні території, однаково носять у собі жах війни. Допомогти дітям подолати цю проблему, позбутися страхів постійних обстрілів, відпустити цей вантаж і рухатися вперед – наше завдання", – зазначила Римма Філь, координатор Гуманітарного штабу.

З повним переліком необхідних документів та умовами участі в проекті можна ознайомитися на офіційному сайті Гуманітарного штабу або зателефонувавши за номером гарячої лінії 0 800 509 001.

Автор: Анна Дерев'янко
  Проект "Мирне літо - дітям Донбаса"
Проект "Мирне літо - дітям Донбаса"
Зараз ви читаєте новину «5 місць для літнього відпочинку дітей переселенців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1865
Голосування Чи прийнятні умови кредитування для переселенців у 20% річних?
  • Так, за новими умовами зможу взяти кредит
  • Так, але доведеться у всьому собі відмовити
  • З такими умовами є ризик влізти в борги
  • Ні, бо не має стабільного доходу
  • Не братиму кредит через великий відсоток
Переглянути