неділя, 02 червня 2019 04:25

Переселенець створює оригінальні прикраси із золота

  До окупації Олександр мав власну ювелірну майстерню і напрацьовану базу клієнтів. Фото: бізнес-схід
До окупації Олександр мав власну ювелірну майстерню і напрацьовану базу клієнтів. Фото: бізнес-схід

Переселенець з Донецька Олександр Новак переїхав в Покровск, де продовжив свою ювелірну справу, знайшов клієнтів і вже отримав грант на розширення бізнесу.

У Донецьку Олександр мав власну ювелірну майстерню і напрацьовану базу клієнтів, пише dnews.dn.ua.

На новому місці ювелір заново напрацьовував репутацію. Каже, що на це пішло трохи часу, адже клієнти побачили його роботу. "Часто люди приходять з картинкою і просять втілити її в браслеті або кільці. Намагаюся, щоб клієнт був задоволений, це завжди надихає творити далі. Іноді приходять з якоюсь річчю, яка дуже дорога для людини, і хочуть її реставрувати або відновити. У такі моменти хочеться допомогти людям в цьому ", - ділиться переселенець.

Олександр зізнається, що його робота - творча, її секрети він вивчає більше 15 років, постійно удосконалює ювелірне майстерність. За ці роки він зробив сотні кілець, сережок і браслетів, як серійних, так і авторських.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Переселенка розповіла, як заробляє гроші на масажі

Щоб переселенцям проголосувати на парламентських виборах, треба подати заяву про тимчасову зміну місця голосування до відділу Державного реєстру виборців. Якщо виборча система залишиться змішаною, то виборці, які будуть голосувати поза межами свого виборчого округу, отримають лише один бюлетень – для голосування за партійними списками. Заяву про зміну виборчої адреси можна подати до 15 липня включно.

Зараз ви читаєте новину «Переселенець створює оригінальні прикраси із золота». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1865
Голосування Чи прийнятні умови кредитування для переселенців у 20% річних?
  • Так, за новими умовами зможу взяти кредит
  • Так, але доведеться у всьому собі відмовити
  • З такими умовами є ризик влізти в борги
  • Ні, бо не має стабільного доходу
  • Не братиму кредит через великий відсоток
Переглянути