вівторок, 04 жовтня 2016 10:28

Переселенців-інвалідів змусили повернутися до зони АТО

Переселенців-інвалідів змусили повернутися до зони АТО

В пансіонаті "Куяльник" на Одещині вимкнули електроенергію, через що переселенці-інваліди, які там проживали, вимушено повертаються до зони АТО.

Про це на своїй сторінці у Facebook поінформував заступник глави Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Ігор Стокоз.

"Незважаючи на всі обіцянки Одеської ОДА, "Куяльнику" таки вимкнули світло. Тому вимушені переселенці-інваліди вирішили не чекати на закінчення ремонту в "Святих горах" і самостійно добираються додому", - повідомив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Переселенцям допомагають шукати роботу через спеціальний портал

Ігор Стокоз зазначив, що люди приїхали до Слов'янська на поїзді "Одеса – Костянтинівка" у вівторок вранці. Їх тимчасово розмістять в одному з корпусів пансіонату "Святі гори" у Святогірську.

"53 переселенців поселять в іншому корпусі. Після закінчення ремонту ми приймемо всіх, хто поки ще залишається в гостинній і люб'язній Одеській області", - написав Стокоз.

Раніше повідомляли, що волонтерська організація з допомоги переселенцям "Будинок вільних людей" шукає гроші на нове приміщення.

Зараз ви читаєте новину «Переселенців-інвалідів змусили повернутися до зони АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1865
Голосування Чи прийнятні умови кредитування для переселенців у 20% річних?
  • Так, за новими умовами зможу взяти кредит
  • Так, але доведеться у всьому собі відмовити
  • З такими умовами є ризик влізти в борги
  • Ні, бо не має стабільного доходу
  • Не братиму кредит через великий відсоток
Переглянути