субота, 18 березня 2017 23:54

Переселенцям повертатимуть гроші за зруйновані будинки

Переселенцям повертатимуть гроші за зруйновані будинки
Засідання Кабінету міністрів України

Переселенцям компенсуватимуть зруйновані будинки та майно на окупованій території. Це передбачено змінами в законі "Про відновлення прав осіб, депортованих за національною ознакою", які схвалив Кабінет міністрів України.

"Однак на сьогодні неможливо забезпечити реалізацію закону в повному обсязі у зв'язку з тим, що в результаті тимчасової окупації Автономної Республіки Крим та проведення антитерористичної операції на окремих територіях Донецької і Луганської областей. Органи державної влади не можуть здійснювати свої повноваження на цих територіях", - повідомили у прес-служба уряду, передає 112.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Морозиво зі смаком пива" - як заробляють на солодкому бізнесі

Людина, майно якої знаходиться на тимчасово окупованій території України чи в зоні бойових дій, має право подати заяву на його компенсацію та повернення. Це потрібно зробити не пізніше трьох років після повернення території під контроль України.

Верховна Рада прийняла зміни в проект закону № 4550, за яким волонтерам і учасникам АТО, а також сім'ям загиблих учасників антитерористичної операції надаватимуть державну підтримку при будівництві житла. Вона полягає у фінансуванні державою 50% вартості будівництва, придбання доступного житла або пільгового іпотечного житлового кредиту.

Зараз ви читаєте новину «Переселенцям повертатимуть гроші за зруйновані будинки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1865
Голосування Чи прийнятні умови кредитування для переселенців у 20% річних?
  • Так, за новими умовами зможу взяти кредит
  • Так, але доведеться у всьому собі відмовити
  • З такими умовами є ризик влізти в борги
  • Ні, бо не має стабільного доходу
  • Не братиму кредит через великий відсоток
Переглянути